קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

חטיפי פיצה צ'ילה וזיתים

חטיפי פיצה צ'ילה וזיתים
המתכון צ'ילה וחטיפי פיצה זית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 49 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קרום פיצה קלאסי, poblano צ'ילה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו חטיפי זית גביני, חטיפי פיצה, ו חטיפי פיצת חזיר וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 204°. גיליון עוגיות ספריי עם ספריי בישול. על גיליון עוגיות, פרוס בצק פיצה לתוך 16x9 אינץ ' מלבן. למעלה באופן שווה עם אורגנו, גבינה, בצל וזיתים.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
גליל פירותגליל פירות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חום 10 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף סיבובי שמן וצ 'ילה; לבשל 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הקצוות של סיבובי צ' ילה מתחילים חום קל.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
סדר סיבובים צ ' ילה באופן שווה על תוספות פיצה; לחץ למטה בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
5
אופים 13 עד 17 דקות או עד הקצוות של הקרום הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר פיצה מגיליון עוגיות ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
חותכים ל 8 שורות על ידי 4 שורות כדי להפוך 32 חתיכות.
8
מגישים חמים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.