חטיפי פקאן
חטיפי פקאן לוקחים כשעתיים ו-25 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-2 גרם חלבון, 19 גרם שומן ובסך הכל 284 קלוריות. מתאים ל-24 ומחירו 62 סנט למנה מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. מתכון זה אהוב על 1232 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם סירופ תירס, חמאה, סוכר חום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אנשים רבים מאוד אהבו את ההידור הזה. עם ציון ספונקולרי של 24%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. מתכונים דומים: חטיפי פקאן, חטיפי פקאן וחטיפי פקאן.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
מרפדים תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ' בנייר כסף המאפשרת תוספת של כ-2 סנטימטרים מהצדדים. מחמאה את נייר הכסף.
במעבד מזון מערבבים יחד קמח, סוכר, חמאה ומלח עד שהתערובת מזכירה חול גס.
מוסיפים 2 כפות מים קרים ומערבבים עד שהבצק פשוט נצמד. מהדקים את הבצק לתחתית תבנית אפייה משומנת בחמאה ואופים בתנור עד להזהבה, כ-20 עד 25 דקות.
בינתיים מכינים את המילוי. במיקסר עם חיבור למשוט, מוסיפים את החמאה, הסוכר החום וקורט מלח ומערבבים במהירות בינונית עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית, כ-3 דקות.
מוסיפים את סירופ התירס, הקמח והפקאן ומערבבים רק עד לאיחוד.
מורחים את המלית על הקרום האפוי ואופים עד להזהבה, כ-30 עד 35 דקות.
מוציאים את הכלי מהתנור ומניחים לו להתקרר לגמרי בתבנית.
הסר מהתבנית על ידי משיכת דפנות נייר הכסף והנחתו על קרש חיתוך.
חותכים ברים בגודל הרצוי בעזרת סכין חדה ומסדרים אותם על מגש הגשה. ניתן לשמור בכלי אטום עד יומיים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava]()
Juve & Camps Reserva de la Familia 40 שנה Cuvee Cava
בצבע זהב בהיר, לקאווה זו ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, באגט קלוי עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. החך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. הקאווה הברוטה הטבעית הזו היא רב-תכליתית ביותר מכיוון שלא הוסיפו מינון, כך שהחומציות והבועות מנקות את החך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, מוסר ים במרינדה במיסו, טונה בציפוי שומשום, צ'יקן טיקה מסאלה וג'מון איבריקו.