קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות4
מגזין

חטיפי פשטידת דלעת

חטיפי פשטידת דלעת
חטיפי פשטידת דלעת עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מתאים ל-15 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו תערובת עוגה, ביצים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו חטיפי אפרסקים וקרם.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (190 מעלות C). גריז התחתון של 9x13 מחבת אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
יוצקים כוס אחת של עוגה צהובה לערבב לתוך קערה בגודל בינוני ערבוב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובהתערובת עוגה צהובה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מערבבים את העוגה שנותרה, 1/2 כוס חמאה מומסת וביצה 1; מערבבים היטב. לחץ לתוך תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
שלב מילוי פשטידת דלעת, 2 ביצים וחלב בקערת ערבוב בגודל בינוני; לערבב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת פשטידת דלעתתערובת פשטידת דלעת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
יוצקים באופן שווה על הקרום במחבת 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
יוצקים את הסוכר והקינמון לקערת הערבוב המכילה את תערובת 1 כוס העוגה הצהובה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובהתערובת עוגה צהובה
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
חותכים את החמאה עד התערובת נראית מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
8
מפזרים תערובת זו על מילוי הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
9
אופים במשך 45 עד 50 דקות או עד סכין מוכנס לתוך הסורגים לצאת נקי.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
בואו להתקרר לפני חיתוך.