חטיפי קישואים עם ציפוי חמאה משחימים
חטיפי קישואים עם ציפוי חמאה משחימים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 48 מנות. אם יש לכם שמן צמחי, חצאי פקאן, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 10%. מתכונים דומים: חטיפי קישואים עם ציפוי חמאה משחימים, חטיפי דלעת עם ציפוי חמאה משחימה, ו חטיפי דלעת כתומים עם ציפוי חמאה משחימים.
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז התחתון הצדדים של מחבת 15x10x1 אינץ ' עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול.
בקערה גדולה, להכות סוכר מגורען, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או לערבב עם כף. מערבבים בקמח, אבקת אפייה, מלח וקינמון. מערבבים בקישואים ופקאנים.
אופים 30 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי העליון הוא חום זהוב. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בינתיים, בסיר 4 ליטר, חמאת חום על חום בינוני עד חום זהוב בהיר; להסיר מן החום. מערבבים באבקת סוכר, וניל וחלב עד חלקה ומתפשטת.
מורחים ציפוי חמאה משחימים על ברים מקוררים. עבור ברים, לחתוך 8 שורות על ידי 6 שורות. מעל כל בר עם חצי פקאן.