קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות0
מגזין

חטיפי שוקולד לבן-מקדמיה

חטיפי שוקולד לבן-מקדמיה
חטיפי שוקולד לבן-מקדמיה יכולים להיות בדיוק המתכון לצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. תמורת 63 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 253 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. רק כמה אנשים אהבו באמת את ההתאמור הזה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. מתכון זה מבית Allrecipes דורש סודה לשתייה, תמצית וניל, ביצה וקמח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 13% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו חטיפי מקדמיה שוקולד שחור ולבן , חטיפי אגוזים שוקולד לבן-מקדמיה וחטיפי מקדמיה שוקולד לבן .

הוראות

1
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). שמים אגוזים על תבנית ואופים כ-7 דקות, או עד שהם קלויים. משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס3 עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
(יותר אם רוצים עקביות דקה יותר)(יותר אם רוצים עקביות דקה יותר)
ציוד שתשתמש בו
ממרח גבינת שמנת ג'לפנו פיקנטי פילדלפיהממרח גבינת שמנת ג'לפנו פיקנטי פילדלפיה
1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים
1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור
2
בקערת מיקסר גדולה מקציפים את הביצה והסוכר החום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, כ-3 דקות במיקסר חשמלי במהירות בינונית. ממיסים את החמאה על אש נמוכה ומוסיפים לתערובת הביצים יחד עם הווניל.
מרכיבים שתצטרך
דגני אורז פריכים בטעם שוקולדדגני אורז פריכים בטעם שוקולד
קוקוס פתית, לא חובהקוקוס פתית, לא חובה
בערך 7 אונקיות (200 גרם) סוכרבערך 7 אונקיות (200 גרם) סוכר
1 ליטר (32 אונקיות) חלב מלא, 1/4 כוס שמורה1 ליטר (32 אונקיות) חלב מלא, 1/4 כוס שמורה
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
1 קליפת פאי קפואה לא אפויה1 קליפת פאי קפואה לא אפויה
3
מערבבים היטב. מנפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח על פיסת נייר שעווה ומוסיפים לתערובת הביצים תוך כדי הקצפה איטית.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספרהדבק צבעי מאכל בצבעי בית הספר
נקניק מרווה בתפזורתנקניק מרווה בתפזורת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 ליטר (32 אונקיות) חלב מלא, 1/4 כוס שמורה1 ליטר (32 אונקיות) חלב מלא, 1/4 כוס שמורה
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
4
מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. קוצצים גס את השוקולד הלבן ומקפלים לתערובת. מערבבים פנימה אגוזי מקדמיה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
אגוזי מקדמיהאגוזי מקדמיה
5
יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים1-1/3 כוסות אגוזי מלך טחונים
6
אופים במשך 28 עד 30 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תאנים (מיובשות), קצוצותתאנים (מיובשות), קצוצות
1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור
7
מניחים על רשת ומצננים.
ציוד שתשתמש בו
קרקרים מיניאטוריים בצורת דגקרקרים מיניאטוריים בצורת דג

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Moet & Chandon White Star (). יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-14 דולר.
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.