חטיפי שיבולת שועל מנטה
חטיפי שיבולת שועל מנטה דורשים בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה זו יש 161 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. מתאים ל-18 מנות. תמורת 28 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך סוכר, גבינת שמנת, אגוזי מלך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 12% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חטיפי שיבולת שועל של M&M , חטיפי שיבולת שועל חמוציות וחטיפי שיבולת שועל פטל .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, שיבולת השועל, הסוכר והחמאה. מערבבים פנימה אגוזים (התערובת תהיה פירורית). מניחים בצד 3/4 כוס לציפוי.
מהדקים את התערובת שנותרה לתוך 9 אינץ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
אופים ב-350 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
בקערה גדולה טורפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת תפוחה. טורפים פנימה ביצה ווניל. מערבבים פנימה שוקולד צ'יפס וסוכריות מנטה.
יוצקים על קרום; מפזרים תערובת פירורים שמורה.
אופים ב-350 מעלות למשך 20-22 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
חותכים לברים. שומרים במקרר.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.