חטיפי תאנה וגבינת שמנת
חטיפי תאנה וגבינת שמנת הם צמחוני מתאבנים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת שמנת 3-פחות שומן, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דבש טימין מוקצף גבינת עיזים ועקיצות תאנה, חטיפי גבינת שמנת חמוציות, ו חטיפי גבינת שמנת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סוכר חום, ומלח, ערבוב היטב עם מקצף.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. הקש תערובת בחוזקה לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מערבבים תאנים, מים, ו 1/4 כוס סוכר מגורען בסיר בינוני; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים 5 דקות או עד שתאנים רכות וסוכר מתמוסס. מגניב במקצת.
מניחים תערובת תאנה ומיץ בבלנדר; תהליך עד חלקה. מורחים בעדינות תערובת תאנה על קרום מוכן.
מניחים 1/4 כוס סוכר מגורען, גבינה, וניל, ביצה בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
יוצקים מעל תערובת תאנה; להפיץ לקצוות.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד להגדיר משחימים קלות. מגניב במחבת על מתלה חוט; מפזרים אבקת סוכר.