חטיפי תפוח קרמל
חטיפי קרמל תפוחים עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 250 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . תמורת 51 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. ליל כל הקדושים יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סודה לשתייה, תפוחים חמוצים, מלח וקרמל. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חטיפי קרמל שוקולד שקדים , חטיפי בייגלה שוקולד קרמל ועוגת תפוחים עם זיגוג סוכר חום קרמל .
הוראות
בקערה גדולה קרמי חמאה, קיצור וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים קמח, שיבולת שועל, מלח וסודה לשתייה; לערבב היטב. מערבבים פנימה אגוזי פקאן אם רוצים. מניחים בצד 2 כוסות. לחץ את שאר תערובת שיבולת השועל לתוך 13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפיה.
למילוי, לזרוק תפוחים עם קמח; כפית על הקרום. בסיר ממיסים את הקרמלים והחמאה על אש נמוכה; לטפטף על תפוחים. מעל עם תערובת שיבולת השועל השמורה.
אופים ב-400 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים לפני שחותכים לחתיכות.