"חיים מתוקים" פוקצ'ה בטטה יכול להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 102 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גבינת אסיאגו, פלפל, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו בטטה "פסטה" עם מרינרה חמצמץ: R מזון גלם, "מיסי" תבשיל בטטה, ו מתוק ' N חמוץ ממולאים כרוב לחמניות ("golumbke") (מתכונים דומים).
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.