חכיה אפרסמון הל שרבט
Hachiya Persimmon הל Sherbet יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1640 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חלב, האצ'יה אפרסמון פורה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אפרסמון טיפש פודינג מ אפרסמון עומס יתר, kokum שרבט או מיץ kokum, איך לעשות kokum שרבט, ו מרגריטה אפרסמון (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סוכר, מים, סירופ תירס, ומלח לרתיחה בסיר 1 1/2 ליטר, ערבוב עד הסוכר מומס, ולאחר מכן להרתיח סירופ עד 3/4 כוס, על 5 דקות. מערבבים הל וקריר לחלוטין.
מערבבים יחד purée אפרסמון, סירופ הל, חלב, חצי וחצי, ומיץ לימון וצינה, מכוסה, עד קר, לפחות 3 שעות.
להקפיא תערובת במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח.
חלב אפרסמון יכול להיות מקורר 1 יום. שרבט שומר 1 שבוע.