חלבון חמאת בוטנים עוגיות שוקולד צ'יפס
עוגיות חמאת בוטנים חלבון שוקולד צ'יפס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. . אם יש לכם חמאת בוטנים, שבבי שוקולד למחצה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 19%. נסו חלבון חמאת בוטנים עוגיות שוקולד צ'יפס, חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס חלבון ברים, ו שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים חטיפי חלבון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, חמאת בוטנים, סוכר חום וסוכר לבן עד חלקה. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל והמים.
מערבבים את הקמח, אבקת חלבון, סודה לשתייה ומלח; מערבבים לתוך התערובת מוקרם. מקפלים בשוקולד צ ' יפס. זרוק את הבצק על ידי ערימות כפיות על גבי סדינים בלתי משומנים עוגיות.
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש. אפשר לעוגיות להתקרר על תבנית אפייה במשך 5 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.