קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

חלה בסיסית

חלה בסיסית
חלה משיכה-חוץ בסיסית עשויה להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 30 . מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לכם שמרים, סוכר מגורען, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חלה, חלה, ו חלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
Bloom the yeast: Dissolve the yeast and 3 tablespoons sugar in 2 cups of the warm water in a medium bowl; set aside to bloom. If the yeast doesn't bloom after 5 minutes discard the mixture and start over.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
Place the salt, flour, and the remaining 2 cups sugar together in a very large bowl and stir together.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
Add the 4 egg yolks. Make a well in the middle and add the yeast mixture and the remaining 4 cups water. Start kneading together; add 1/2 cup canola oil. Knead for 10 minutes, adding 1/2 cup canola oil, a small amount at a time, to create a workable dough. The dough will become a cohesive mass yet be a bit sticky. Rub a little of the remaining 1/4 cup canola oil over the top and sides of the dough. Loosely cover the dough with a kitchen towel and place the bowl in a warm spot for 15 minutes.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
After 15 minutes, the dough will have relaxed a bit and should be easier to work with. Lightly oil your hands and knead the dough again until smooth and satiny, 2 to 3 minutes. Rub a little oil over the top and sides of the dough. Cover with a kitchen towel and place the bowl in a medium garbage bag.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
Place the open end loosely underneath the bowl to trap air.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
Let the dough rise in a warm dark corner of your kitchen until doubled in size, about 1 hour.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
7
Uncover the dough. With lightly oiled hands, punch the dough down to release air. Cover again with the bag, loosely tucked under, and let rise for 1 hour.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוףאגרוף
8
Divide the dough into five equal parts, about 2 pounds each. Preheat oven to 191°. Spray five 9-inch round baking pans with cooking spray.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
Place one piece of dough on a smooth work surface. Squeeze out any air bubbles from the dough and roll in into a 12-inch rope. If the dough is sticking, lightly spray your work surface with cooking spray.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
10
Cut the rope into eight equal pieces.
11
Roll each piece into a ball.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
12
Place one ball in the center of the prepared pan and surround it with the remaining balls. Repeat with the remaining pieces of dough so you have five pans of challah. Loosely cover each pan with a kitchen towel or plastic wrap and let rise 15 minutes. (If you can't fit all the pans in your oven at once and you want your challahs to be as beautiful as possible, shape the remaining dough while the first round of challahs are in the oven so they don't see rise for too much longer than 15 minutes before baking.)
מרכיבים שתצטרך
חלהחלה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
Beat the egg whites with 1 teaspoon water in a small bowl and brush the challahs.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
Sprinkle each with sesame or poppy seeds or a combination of the two.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
15
Bake for 10 minutes. Reduce the temperature to 177° and bake until tops are dark golden brown, 35 to 45 minutes more.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
Let cool 15 minutes before serving warm, or cool completely on a wire rack.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
17
Reprinted with permission from Joy of Kosher: Fast, Fresh Family Recipes by Jamie Geller, © 2013 Simon and Schuster, Inc.