חלצי חזיר קרום שיבולת שועל
חלצי חזיר קרום שיבולת שועל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 53 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 518 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.11 דולר למנה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פפריקה, עלי מרווה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב שיבולת שועל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חטיפי עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל 7 שכבות כמו קינוח. נסו איטלקי קרום חזיר ירך, אנשובי-קרום חזיר ירך, ו חלצי חזיר עם קרום עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
במחבת גדולה על אש בינונית - גבוהה מוסיפים את השמן עד שהוא חם. מתבלים את חלצי החזיר בפפריקה ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים למחבת החמה, הופכים מכל הצדדים עד להזהבה.
מוציאים מהמחבת לצלחת ומניחים להתקרר למשך 5 דקות.
בינתיים בבלנדר מטבח מוסיפים את כל עשבי התיבול הטריים הקצוצים, פירורי הלחם ושיבולת השועל והדופק עד שנראה קצת כמו אבקת קורס.
מוסיפים את החמאה המומסת ומשלבים עד מעט רטוב.
מחממים את שימורי המשמש והמים בסיר קטן על אש נמוכה עד להמסה יחד.
מורחים במשורה על חלצי החזיר המנוחים ואז מעליהם את תערובת שיבולת השועל ופירורי הלחם. לחץ אותו בחוזקה כך שייצמד לחזיר.
מעבירים את החזיר לתבנית צלייה קטנה ומכניסים לתנור שחומם מראש לצלייה למשך 20 דקות. מנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס וממשיכים לבשל עד שהחזיר מגיע לאלילות הנכונה, בערך 15 דקות. הטמפרטורה הפנימית צריכה לרשום 155 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית.
מוציאים מהתנור לקרש חיתוך ומניחים לנוח לפחות 10 דקות. פורסים ומסדרים על מגש הגשה להגשה.