חמאה Panna קוטה עם פירות יער ווניל Sabayon
מתכון חמאה Panna קוטה עם פירות יער ווניל Sabayon יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 248 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. אם יש לכם פירות יער כגון אוכמניות, אבקת ג'לטין, יין קינוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שעועית וניל קוטה עם פירות יער קלויים, פאנה קוטה עם פירות יער טריים, ו Panna קוטה עם פירות יער קצף (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 3 כפות מים.
בואו לעמוד עד ג ' לטין מרכך, על 1 דקה.
בסיר כבד, בינוני מעל חום מתון, להקציף יחד שמנת וסוכר. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית.
חום, לטאטא מדי פעם, עד הסוכר מתמוסס, כ 2 דקות.
הסר מהחום ו whisk בג ' לטין ו buttermilk. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בינונית, לא מגיב, להשליך שעועית וניל. לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף ולתת לנוח בטמפרטורת החדר 15 דקות.
מחלקים תערובת בין ramekins ו להכניס למקרר עד שנקבע, לפחות 8 שעות או לילה.
בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי או להקציף, לנצח קרם עד פסגות נוקשות טופס.
בקערת מתכת גדולה לא מגיבה, באמצעות מיקסר חשמלי או להקציף, לטאטא יחד חלמוני ביצה וסוכר עד אור צהוב חיוור, על 1 דקה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים בקושי להקציף ביין. לבשל, לטאטא כל הזמן ולהיות זהיר לא לתת אדים תערובת, עד תערובת מתעבה מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך רשם מרכז 60°, על 5 דקות.
הסר קערה מן סיר ולהמשיך לטאטא עד תערובת מתקררת, 2 עד 3 דקות. מקפלים ליקר כתום, ואז בעדינות לקפל קצפת.
באמצעות סכין חדה דק, לחתוך סביב קצה הפנימי של כל ramekin כדי לשחרר. לטבול בתחתית 1 ramekin לתוך קערה של מים חמים מאוד 6 שניות.
מניחים צלחת קינוח הפוך על גבי ramekin והפוך, בעדינות להרים את ramekin כדי לאפשר קוטה פאנה להתיישב על צלחת. חזור על unmold הנותרים panna cottas.
לסדר פירות יער על גבי ומסביב כל קוטה פאנה וכפית sabayon על פירות יער. אם תרצה, השתמש מבער מטבח כדי sabayon חום קל לשרת מיד.