קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

חמאה Panna קוטה עם פירות יער ווניל Sabayon

חמאה Panna קוטה עם פירות יער ווניל Sabayon
מתכון חמאה Panna קוטה עם פירות יער ווניל Sabayon יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 248 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. אם יש לכם פירות יער כגון אוכמניות, אבקת ג'לטין, יין קינוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שעועית וניל קוטה עם פירות יער קלויים, פאנה קוטה עם פירות יער טריים, ו Panna קוטה עם פירות יער קצף (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את פאנה קוטה
2
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 3 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בואו לעמוד עד ג ' לטין מרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
4
בסיר כבד, בינוני מעל חום מתון, להקציף יחד שמנת וסוכר. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
קרםקרם
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
5
חום, לטאטא מדי פעם, עד הסוכר מתמוסס, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
הסר מהחום ו whisk בג ' לטין ו buttermilk. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בינונית, לא מגיב, להשליך שעועית וניל. לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף ולתת לנוח בטמפרטורת החדר 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
חלב-חמאהחלב-חמאה
ג ' לטיןג ' לטין
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מסננתמסננת
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מחלקים תערובת בין ramekins ו להכניס למקרר עד שנקבע, לפחות 8 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
הפוך sabayon
9
בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי או להקציף, לנצח קרם עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
10
בקערת מתכת גדולה לא מגיבה, באמצעות מיקסר חשמלי או להקציף, לטאטא יחד חלמוני ביצה וסוכר עד אור צהוב חיוור, על 1 דקה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים בקושי להקציף ביין. לבשל, לטאטא כל הזמן ולהיות זהיר לא לתת אדים תערובת, עד תערובת מתעבה מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך רשם מרכז 60°, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
מיםמים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
11
הסר קערה מן סיר ולהמשיך לטאטא עד תערובת מתקררת, 2 עד 3 דקות. מקפלים ליקר כתום, ואז בעדינות לקפל קצפת.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזיםליקר תפוזים
קצפתקצפת
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
קערהקערה
12
כדי להרכיב ולשרת
13
באמצעות סכין חדה דק, לחתוך סביב קצה הפנימי של כל ramekin כדי לשחרר. לטבול בתחתית 1 ramekin לתוך קערה של מים חמים מאוד 6 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכיןסכין
קערהקערה
14
מניחים צלחת קינוח הפוך על גבי ramekin והפוך, בעדינות להרים את ramekin כדי לאפשר קוטה פאנה להתיישב על צלחת. חזור על unmold הנותרים panna cottas.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
15
לסדר פירות יער על גבי ומסביב כל קוטה פאנה וכפית sabayon על פירות יער. אם תרצה, השתמש מבער מטבח כדי sabayon חום קל לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
פירות יערפירות יער
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער