חמאה חומה ותבשיל בטטה מרווה
חמאה חומה ותבשיל בטטה מרווה עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 426 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך מלח, חמאה חומה מרשמלו מרווה, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: ניוקי בטטה עם חמאה חומה ומרווה, רביולי בטטה עם חמאה חומה עם לימון מרווה, ו אטריות בטטה עם רוטב חמאה חום מרווה.
הוראות
לפחות יום אחד מראש, להפוך את המרשמלו: להכין מחבת 8 " מרובע (או מחבת בגודל דומה) על ידי משומן אותו בקלילות עם תרסיס פאן. בתחתית קערת stand-mixer, לשלב את הג ' לטין ומים.
להקציף עם מזלג כדי לשבור את כל גושי ג ' לטין. תניח בצד. עם סכין שף, קוצצים את המרווה דק ככל האפשר. אם חתיכות מרווה הם גדולים מאוד בכלל, הם לעטוף את עצמם סביב הקובץ המצורף whisk במהלך ערבוב, clump יחד, ולא לשלב לתוך המרשמלו. (לסירוגין, לשלב את מרווה וסוכר במעבד מזון ודופק עד מרווה יש קרקע לחלוטין לתוך הסוכר. זה גם נותן למרשמלו גוון ירוק חיוור.) בסיר בינוני, לשלב את מרווה, מים, סירופ תירס וסוכר. הגדר מעל חום בינוני. באמצעות מרית עמידה בחום, מערבבים עד שהסוכר מומס והתערובת מתחילה לבעבע. תפסיק לערבב. מבשלים את סירופ הסוכר עד מדחום ממתקים רושם 240°.
הסר את הסיר מהחום וקריר עד 210°. מערבבים מדי פעם כמו התערובת מתקררת כדי להבטיח קריאה טמפרטורה מדויקת. אם התערובת אינה מתקררת עד 210° לפני שתמשיך, הג ' לטין לא ייקבע כראוי.בעוד בסיס המרשמלו מתקרר, להכין את החמאה החומה. ממיסים את החמאה במחבת קטנה או במחבת רוטב על אש נמוכה. הפוך את החום לבינוני ומבשל עד שהחמאה מתחילה לבעבע. המשך לבשל עד שהוא הופך חום קלוי.
הסר מהחום והנח בצד עד הצורך.לאחר תערובת המרשמלו התקררה עד 210°, יוצקים את הסירופ לתוך הקערה המכילה את הג ' לטין מוכן. התאם את מערבל הדוכן עם מצורף whipk על מהירות בינונית.
תוסיף את המלח. המשך להצליף עד התערובת הוכפלה בנפח. הפעל את מהירות המיקסר נמוך בינוני טפטוף בחמאה החומה, כף אחת בכל פעם. אם מוסיפים את החמאה מהר מדי, היא לא תשתלב ותערובת המרשמלו עשויה להיות משומנת מספיק כדי לעוף היישר מהקערה. אנא ללכת לאט. השתמש במרית כדי לגרד את החלקים השחומים מתחתית המחבת כדי להוסיף גם אותם.לאחר החמאה התאגדה, לכבות את המיקסר. השתמש במרית גומי כדי להעביר את המרשמלו למחבת מוכנה. להניף את המחבת על הדלפק פעם או פעמיים כדי לנתק כל בועות אוויר וליישר את התערובת.לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 8 שעות, רצוי בין לילה.
חותכים את המרשמלו:להכין קרש חיתוך על ידי לאבק אותו עם אבקת סוכר.לאחר הסרת מרשמלו מהמקרר, לפתוח ולאבק את פני השטח עם אבקת סוכר. השתמש באצבעות שלך כדי למשוך את המרשמלו הענק; להעביר ללוח החיתוך. אבק את המרשמלו בכל רחבי אבקת סוכר כך לא משטחים דביקים להישאר.עם סכין של שף, לחתוך את המרשמלו לקוביות 64 1", או כל גודל וצורה שאתה מעדיף.
מניחים את מרשמלו לחתוך בקערה גדולה ואבק בנדיבות עם אבקת סוכר. השתמש בידיים שלך כדי לזרוק את המרשמלו, להבטיח את כל המשטחים כבר מצופה אבקת סוכר ואף אחד דבק יחד.
מעבירים את המרשמלו המאובק למכולה אטומה. לאחסן בטמפרטורת החדר במשך כשבועיים, או ללא הגבלת זמן במקרר או במקפיא.
הכן את התבשיל: עם מקלף ירקות, לקלף את תפוחי האדמה המתוקים. השתמש בסכין שף כדי לחתוך את תפוחי האדמה לחתיכות בגודל אחיד.
שים את הבטטות בסל אדים, או לאלתר אחד על ידי הגדרת מסננת מתכת לסיר גדול והוספת על 1" של מים.
מפזרים את תפוחי האדמה במלח, ומכסים. מביאים את המים לרתיחה (משאירים את המכסה על כל הזמן), ואז להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה יציבה.בדוק את מפלס המים מעת לעת, הוספת יותר לפי הצורך. לאחר 10 דקות, לבדוק את תפוחי האדמה המתוקים עם קיסם או שיפוד כדי לראות אם הם רכים. אם כן, לכבות את החום; אחרת, להמשיך מהביל (הוספת מים נוספים לפי הצורך) עד שהם עדינים מאוד.בינתיים, להמיס את החמאה במחבת קטנה יחד עם המרווה. חום כמו קודם. כבה את החום ומערבבים בסירופ מייפל.
מעבירים את הבטטות למנה בטוחה לתנור.
יוצקים את חמאת המייפל מעל ולזרוק בעדינות למעיל.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל לפי הטעם. לכסות בנייר כסף ולהניח בצד עד מוכן לסיים.
כדי לסיים את התבשיל: הגדר את התנור כדי לצלות.לחשוף את הבטטות. למעלה בנדיבות עם מרשמלו מרווה.
מניחים את התבשיל על המדף העליון או באמצע התנור (כ 4" מאלמנט החימום) ו לצלות עד המרשמלו הפכו חום עמוק, פוקסי. לפקוח עין מקרוב עליהם; הם יכולים לעבור קלוי לשרוף מהר מאוד.