קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות8
ציון בריאות13
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חמאה חומה ותבשיל בטטה מרווה

חמאה חומה ותבשיל בטטה מרווה
חמאה חומה ותבשיל בטטה מרווה עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 426 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך מלח, חמאה חומה מרשמלו מרווה, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: ניוקי בטטה עם חמאה חומה ומרווה, רביולי בטטה עם חמאה חומה עם לימון מרווה, ו אטריות בטטה עם רוטב חמאה חום מרווה.

הוראות

1
לפחות יום אחד מראש, להפוך את המרשמלו: להכין מחבת 8 " מרובע (או מחבת בגודל דומה) על ידי משומן אותו בקלילות עם תרסיס פאן. בתחתית קערת stand-mixer, לשלב את הג ' לטין ומים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להקציף עם מזלג כדי לשבור את כל גושי ג ' לטין. תניח בצד. עם סכין שף, קוצצים את המרווה דק ככל האפשר. אם חתיכות מרווה הם גדולים מאוד בכלל, הם לעטוף את עצמם סביב הקובץ המצורף whisk במהלך ערבוב, clump יחד, ולא לשלב לתוך המרשמלו. (לסירוגין, לשלב את מרווה וסוכר במעבד מזון ודופק עד מרווה יש קרקע לחלוטין לתוך הסוכר. זה גם נותן למרשמלו גוון ירוק חיוור.) בסיר בינוני, לשלב את מרווה, מים, סירופ תירס וסוכר. הגדר מעל חום בינוני. באמצעות מרית עמידה בחום, מערבבים עד שהסוכר מומס והתערובת מתחילה לבעבע. תפסיק לערבב. מבשלים את סירופ הסוכר עד מדחום ממתקים רושם 240°.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
סם גסם ג
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שפים סכיןשפים סכין
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הסר את הסיר מהחום וקריר עד 210°. מערבבים מדי פעם כמו התערובת מתקררת כדי להבטיח קריאה טמפרטורה מדויקת. אם התערובת אינה מתקררת עד 210° לפני שתמשיך, הג ' לטין לא ייקבע כראוי.בעוד בסיס המרשמלו מתקרר, להכין את החמאה החומה. ממיסים את החמאה במחבת קטנה או במחבת רוטב על אש נמוכה. הפוך את החום לבינוני ומבשל עד שהחמאה מתחילה לבעבע. המשך לבשל עד שהוא הופך חום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
הסר מהחום והנח בצד עד הצורך.לאחר תערובת המרשמלו התקררה עד 210°, יוצקים את הסירופ לתוך הקערה המכילה את הג ' לטין מוכן. התאם את מערבל הדוכן עם מצורף whipk על מהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
תוסיף את המלח. המשך להצליף עד התערובת הוכפלה בנפח. הפעל את מהירות המיקסר נמוך בינוני טפטוף בחמאה החומה, כף אחת בכל פעם. אם מוסיפים את החמאה מהר מדי, היא לא תשתלב ותערובת המרשמלו עשויה להיות משומנת מספיק כדי לעוף היישר מהקערה. אנא ללכת לאט. השתמש במרית כדי לגרד את החלקים השחומים מתחתית המחבת כדי להוסיף גם אותם.לאחר החמאה התאגדה, לכבות את המיקסר. השתמש במרית גומי כדי להעביר את המרשמלו למחבת מוכנה. להניף את המחבת על הדלפק פעם או פעמיים כדי לנתק כל בועות אוויר וליישר את התערובת.לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 8 שעות, רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
חותכים את המרשמלו:להכין קרש חיתוך על ידי לאבק אותו עם אבקת סוכר.לאחר הסרת מרשמלו מהמקרר, לפתוח ולאבק את פני השטח עם אבקת סוכר. השתמש באצבעות שלך כדי למשוך את המרשמלו הענק; להעביר ללוח החיתוך. אבק את המרשמלו בכל רחבי אבקת סוכר כך לא משטחים דביקים להישאר.עם סכין של שף, לחתוך את המרשמלו לקוביות 64 1", או כל גודל וצורה שאתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שפים סכיןשפים סכין
7
מניחים את מרשמלו לחתוך בקערה גדולה ואבק בנדיבות עם אבקת סוכר. השתמש בידיים שלך כדי לזרוק את המרשמלו, להבטיח את כל המשטחים כבר מצופה אבקת סוכר ואף אחד דבק יחד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מעבירים את המרשמלו המאובק למכולה אטומה. לאחסן בטמפרטורת החדר במשך כשבועיים, או ללא הגבלת זמן במקרר או במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
9
הכן את התבשיל: עם מקלף ירקות, לקלף את תפוחי האדמה המתוקים. השתמש בסכין שף כדי לחתוך את תפוחי האדמה לחתיכות בגודל אחיד.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
שפים סכיןשפים סכין
10
שים את הבטטות בסל אדים, או לאלתר אחד על ידי הגדרת מסננת מתכת לסיר גדול והוספת על 1" של מים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מפזרים את תפוחי האדמה במלח, ומכסים. מביאים את המים לרתיחה (משאירים את המכסה על כל הזמן), ואז להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה יציבה.בדוק את מפלס המים מעת לעת, הוספת יותר לפי הצורך. לאחר 10 דקות, לבדוק את תפוחי האדמה המתוקים עם קיסם או שיפוד כדי לראות אם הם רכים. אם כן, לכבות את החום; אחרת, להמשיך מהביל (הוספת מים נוספים לפי הצורך) עד שהם עדינים מאוד.בינתיים, להמיס את החמאה במחבת קטנה יחד עם המרווה. חום כמו קודם. כבה את החום ומערבבים בסירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
מעבירים את הבטטות למנה בטוחה לתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
יוצקים את חמאת המייפל מעל ולזרוק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאת מייפלחמאת מייפל
14
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל לפי הטעם. לכסות בנייר כסף ולהניח בצד עד מוכן לסיים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
15
כדי לסיים את התבשיל: הגדר את התנור כדי לצלות.לחשוף את הבטטות. למעלה בנדיבות עם מרשמלו מרווה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
מניחים את התבשיל על המדף העליון או באמצע התנור (כ 4" מאלמנט החימום) ו לצלות עד המרשמלו הפכו חום עמוק, פוקסי. לפקוח עין מקרוב עליהם; הם יכולים לעבור קלוי לשרוף מהר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
17
מגישים באופן מיידי.