חמאה חומה ותבשיל בטטה מרווה עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 426 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך מלח, חמאה חומה מרשמלו מרווה, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: ניוקי בטטה עם חמאה חומה ומרווה, רביולי בטטה עם חמאה חומה עם לימון מרווה, ו אטריות בטטה עם רוטב חמאה חום מרווה.
הוראות
1
לפחות יום אחד מראש, להפוך את המרשמלו: להכין מחבת 8 " מרובע (או מחבת בגודל דומה) על ידי משומן אותו בקלילות עם תרסיס פאן. בתחתית קערת stand-mixer, לשלב את הג ' לטין ומים.
להקציף עם מזלג כדי לשבור את כל גושי ג ' לטין. תניח בצד. עם סכין שף, קוצצים את המרווה דק ככל האפשר. אם חתיכות מרווה הם גדולים מאוד בכלל, הם לעטוף את עצמם סביב הקובץ המצורף whisk במהלך ערבוב, clump יחד, ולא לשלב לתוך המרשמלו. (לסירוגין, לשלב את מרווה וסוכר במעבד מזון ודופק עד מרווה יש קרקע לחלוטין לתוך הסוכר. זה גם נותן למרשמלו גוון ירוק חיוור.) בסיר בינוני, לשלב את מרווה, מים, סירופ תירס וסוכר. הגדר מעל חום בינוני. באמצעות מרית עמידה בחום, מערבבים עד שהסוכר מומס והתערובת מתחילה לבעבע. תפסיק לערבב. מבשלים את סירופ הסוכר עד מדחום ממתקים רושם 240°.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזיר
3
הסר את הסיר מהחום וקריר עד 210°. מערבבים מדי פעם כמו התערובת מתקררת כדי להבטיח קריאה טמפרטורה מדויקת. אם התערובת אינה מתקררת עד 210° לפני שתמשיך, הג ' לטין לא ייקבע כראוי.בעוד בסיס המרשמלו מתקרר, להכין את החמאה החומה. ממיסים את החמאה במחבת קטנה או במחבת רוטב על אש נמוכה. הפוך את החום לבינוני ומבשל עד שהחמאה מתחילה לבעבע. המשך לבשל עד שהוא הופך חום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
רוטס סוכריות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
4
הסר מהחום והנח בצד עד הצורך.לאחר תערובת המרשמלו התקררה עד 210°, יוצקים את הסירופ לתוך הקערה המכילה את הג ' לטין מוכן. התאם את מערבל הדוכן עם מצורף whipk על מהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
רוטס סוכריות
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
תוסיף את המלח. המשך להצליף עד התערובת הוכפלה בנפח. הפעל את מהירות המיקסר נמוך בינוני טפטוף בחמאה החומה, כף אחת בכל פעם. אם מוסיפים את החמאה מהר מדי, היא לא תשתלב ותערובת המרשמלו עשויה להיות משומנת מספיק כדי לעוף היישר מהקערה. אנא ללכת לאט. השתמש במרית כדי לגרד את החלקים השחומים מתחתית המחבת כדי להוסיף גם אותם.לאחר החמאה התאגדה, לכבות את המיקסר. השתמש במרית גומי כדי להעביר את המרשמלו למחבת מוכנה. להניף את המחבת על הדלפק פעם או פעמיים כדי לנתק כל בועות אוויר וליישר את התערובת.לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 8 שעות, רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
חותכים את המרשמלו:להכין קרש חיתוך על ידי לאבק אותו עם אבקת סוכר.לאחר הסרת מרשמלו מהמקרר, לפתוח ולאבק את פני השטח עם אבקת סוכר. השתמש באצבעות שלך כדי למשוך את המרשמלו הענק; להעביר ללוח החיתוך. אבק את המרשמלו בכל רחבי אבקת סוכר כך לא משטחים דביקים להישאר.עם סכין של שף, לחתוך את המרשמלו לקוביות 64 1", או כל גודל וצורה שאתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
שפים סכין
7
מניחים את מרשמלו לחתוך בקערה גדולה ואבק בנדיבות עם אבקת סוכר. השתמש בידיים שלך כדי לזרוק את המרשמלו, להבטיח את כל המשטחים כבר מצופה אבקת סוכר ואף אחד דבק יחד.
מפזרים את תפוחי האדמה במלח, ומכסים. מביאים את המים לרתיחה (משאירים את המכסה על כל הזמן), ואז להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה יציבה.בדוק את מפלס המים מעת לעת, הוספת יותר לפי הצורך. לאחר 10 דקות, לבדוק את תפוחי האדמה המתוקים עם קיסם או שיפוד כדי לראות אם הם רכים. אם כן, לכבות את החום; אחרת, להמשיך מהביל (הוספת מים נוספים לפי הצורך) עד שהם עדינים מאוד.בינתיים, להמיס את החמאה במחבת קטנה יחד עם המרווה. חום כמו קודם. כבה את החום ומערבבים בסירופ מייפל.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
שרימפס מוקפץ, קלוף
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
מעבירים את הבטטות למנה בטוחה לתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
יוצקים את חמאת המייפל מעל ולזרוק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאת מייפל
14
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל לפי הטעם. לכסות בנייר כסף ולהניח בצד עד מוכן לסיים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
15
כדי לסיים את התבשיל: הגדר את התנור כדי לצלות.לחשוף את הבטטות. למעלה בנדיבות עם מרשמלו מרווה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מניחים את התבשיל על המדף העליון או באמצע התנור (כ 4" מאלמנט החימום) ו לצלות עד המרשמלו הפכו חום עמוק, פוקסי. לפקוח עין מקרוב עליהם; הם יכולים לעבור קלוי לשרוף מהר מאוד.