קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות8
ציון בריאות13
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חמאה חומה ותבשיל בטטה מרווה

חמאה חומה ותבשיל בטטה מרווה
חמאה חומה ותבשיל בטטה מרווה עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 426 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך מלח, חמאה חומה מרשמלו מרווה, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: ניוקי בטטה עם חמאה חומה ומרווה, רביולי בטטה עם חמאה חומה עם לימון מרווה, ו אטריות בטטה עם רוטב חמאה חום מרווה.

הוראות

1
לפחות יום אחד מראש, להפוך את המרשמלו: להכין מחבת 8 " מרובע (או מחבת בגודל דומה) על ידי משומן אותו בקלילות עם תרסיס פאן. בתחתית קערת stand-mixer, לשלב את הג ' לטין ומים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להקציף עם מזלג כדי לשבור את כל גושי ג ' לטין. תניח בצד. עם סכין שף, קוצצים את המרווה דק ככל האפשר. אם חתיכות מרווה הם גדולים מאוד בכלל, הם לעטוף את עצמם סביב הקובץ המצורף whisk במהלך ערבוב, clump יחד, ולא לשלב לתוך המרשמלו. (לסירוגין, לשלב את מרווה וסוכר במעבד מזון ודופק עד מרווה יש קרקע לחלוטין לתוך הסוכר. זה גם נותן למרשמלו גוון ירוק חיוור.) בסיר בינוני, לשלב את מרווה, מים, סירופ תירס וסוכר. הגדר מעל חום בינוני. באמצעות מרית עמידה בחום, מערבבים עד שהסוכר מומס והתערובת מתחילה לבעבע. תפסיק לערבב. מבשלים את סירופ הסוכר עד מדחום ממתקים רושם 240°.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
סם גסם ג
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
שפים סכיןשפים סכין
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר את הסיר מהחום וקריר עד 210°. מערבבים מדי פעם כמו התערובת מתקררת כדי להבטיח קריאה טמפרטורה מדויקת. אם התערובת אינה מתקררת עד 210° לפני שתמשיך, הג ' לטין לא ייקבע כראוי.בעוד בסיס המרשמלו מתקרר, להכין את החמאה החומה. ממיסים את החמאה במחבת קטנה או במחבת רוטב על אש נמוכה. הפוך את החום לבינוני ומבשל עד שהחמאה מתחילה לבעבע. המשך לבשל עד שהוא הופך חום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר מהחום והנח בצד עד הצורך.לאחר תערובת המרשמלו התקררה עד 210°, יוצקים את הסירופ לתוך הקערה המכילה את הג ' לטין מוכן. התאם את מערבל הדוכן עם מצורף whipk על מהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
תוסיף את המלח. המשך להצליף עד התערובת הוכפלה בנפח. הפעל את מהירות המיקסר נמוך בינוני טפטוף בחמאה החומה, כף אחת בכל פעם. אם מוסיפים את החמאה מהר מדי, היא לא תשתלב ותערובת המרשמלו עשויה להיות משומנת מספיק כדי לעוף היישר מהקערה. אנא ללכת לאט. השתמש במרית כדי לגרד את החלקים השחומים מתחתית המחבת כדי להוסיף גם אותם.לאחר החמאה התאגדה, לכבות את המיקסר. השתמש במרית גומי כדי להעביר את המרשמלו למחבת מוכנה. להניף את המחבת על הדלפק פעם או פעמיים כדי לנתק כל בועות אוויר וליישר את התערובת.לעטוף פלסטיק להכניס למקרר לפחות 8 שעות, רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
חותכים את המרשמלו:להכין קרש חיתוך על ידי לאבק אותו עם אבקת סוכר.לאחר הסרת מרשמלו מהמקרר, לפתוח ולאבק את פני השטח עם אבקת סוכר. השתמש באצבעות שלך כדי למשוך את המרשמלו הענק; להעביר ללוח החיתוך. אבק את המרשמלו בכל רחבי אבקת סוכר כך לא משטחים דביקים להישאר.עם סכין של שף, לחתוך את המרשמלו לקוביות 64 1", או כל גודל וצורה שאתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שפים סכיןשפים סכין
7
מניחים את מרשמלו לחתוך בקערה גדולה ואבק בנדיבות עם אבקת סוכר. השתמש בידיים שלך כדי לזרוק את המרשמלו, להבטיח את כל המשטחים כבר מצופה אבקת סוכר ואף אחד דבק יחד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מעבירים את המרשמלו המאובק למכולה אטומה. לאחסן בטמפרטורת החדר במשך כשבועיים, או ללא הגבלת זמן במקרר או במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
9
הכן את התבשיל: עם מקלף ירקות, לקלף את תפוחי האדמה המתוקים. השתמש בסכין שף כדי לחתוך את תפוחי האדמה לחתיכות בגודל אחיד.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
שפים סכיןשפים סכין
10
שים את הבטטות בסל אדים, או לאלתר אחד על ידי הגדרת מסננת מתכת לסיר גדול והוספת על 1" של מים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מפזרים את תפוחי האדמה במלח, ומכסים. מביאים את המים לרתיחה (משאירים את המכסה על כל הזמן), ואז להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה יציבה.בדוק את מפלס המים מעת לעת, הוספת יותר לפי הצורך. לאחר 10 דקות, לבדוק את תפוחי האדמה המתוקים עם קיסם או שיפוד כדי לראות אם הם רכים. אם כן, לכבות את החום; אחרת, להמשיך מהביל (הוספת מים נוספים לפי הצורך) עד שהם עדינים מאוד.בינתיים, להמיס את החמאה במחבת קטנה יחד עם המרווה. חום כמו קודם. כבה את החום ומערבבים בסירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
מעבירים את הבטטות למנה בטוחה לתנור.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
יוצקים את חמאת המייפל מעל ולזרוק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאת מייפלחמאת מייפל
14
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל לפי הטעם. לכסות בנייר כסף ולהניח בצד עד מוכן לסיים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
כדי לסיים את התבשיל: הגדר את התנור כדי לצלות.לחשוף את הבטטות. למעלה בנדיבות עם מרשמלו מרווה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מניחים את התבשיל על המדף העליון או באמצע התנור (כ 4" מאלמנט החימום) ו לצלות עד המרשמלו הפכו חום עמוק, פוקסי. לפקוח עין מקרוב עליהם; הם יכולים לעבור קלוי לשרוף מהר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
מגישים באופן מיידי.