חמאה מנגו-ברי פירורי עוגה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחמאה מנגו ברי עוגת פירורים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 413 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 70 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פטל, סוכר, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: עוגת פירורי חלב וניל, חמאה-עוגת פירורי שוקולד צ'יפס, ו קיץ ברי פירור תה עוגה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ'.
מערבבים 1/2 כוס קמח, סוכר חום, 1/4 כוס חמאה, וקינמון יחד בקערה עד התערובת היא עקביות של חול רטוב. תניח בצד את הציפוי.
מקציפים 1/2 כוס חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי בקערת ערבוב גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב. מערבבים בתמצית הוניל. בקערה נפרדת, לשלב 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ואגוז מוסקט.
מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת חמאה מוקרם לסירוגין עם חלב החמאה, ערבוב רק כדי לשלב. לאחר האחרון של תערובת הקמח משולב, בעדינות לקפל את מנגו חתוך ופטל.
מורחים את הבלילה למחבת מוכנה (הבלילה תהיה עבה).
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -50 דקות. מגניב על מתלה תיל.