חמאה פנה קוטה עם תותים ממותקים
חמאה Panna קוטה עם תותים ממותקים עשוי להיות רק קינוח אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 404 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא קצפת, שעועית וניל, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חמאה פנה קוטה עם תותים, פאנה קוטה עם תותים ושזיפים, ו פאנה קוטה עם תותים בלסמיים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שש כוסות רפרפת 3/4 כוס על תבנית אפייה קטנה.
שלב 1/3 כוס סוכר 2 כפות מים בסיר קטן כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום ומרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הופך ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה מחבת מתערבלת, כ 8 דקות. מיד לשפוך קרמל לתוך כוסות פודינג, חלוקת שווה; להטות כוסות כדי לכסות ישבנים באופן שווה (שכבת קרמל יהיה דק). מגניב עד הקרמל מוגדר.
יוצקים 1/4 כוס שמנת לתוך קערה קטנה; מפזרים ג ' לטין מעל.
בואו לעמוד עד ג ' לטין מתרכך, על 10 דקות.
שלב הנותרים 6 כפות סוכר שנותר 1 3/4 כוסות שמנת בסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. תביא רק כדי להרתיח.
מוסיפים תערובת ג 'לטין ומקציפים עד שג' לטין מתמוסס. תערובת זן לתוך כוס מדידה כוס כוס 4 כוס.
להקציף בחמאה. מחלקים תערובת בין כוסות פודינג מצופה קרמל. מקררים את פאנה קוטה בין לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. כיסוי; לשמור מקורר.)
לזרוק תותים וסוכר חום בקערה גדולה.
בואו לעמוד עד טופס מיצים, על 30 דקות ועד 2 שעות.
הפעל סכין קטנה בין קוטה פאנה וכוסות פודינג כדי לשחרר. הפוך על גבי צלחות. באמצעות מרית גומי, לגרד כל קרמל שנותר על החלק התחתון של כוסות מעל פנה קוטה. תותים ממותקים בכפית לצד ומגישים.