קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

חמאה שחומה תפוחי אדמה אדומים

חמאה שחומה תפוחי אדמה אדומים
אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, תפוחי אדמה אדומים עם חמאה שחומה עשוי להיות מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו נהדר לנסות. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 245 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -16 גרם שומן כל אחת. תמורת 48 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם תפוחי אדמה, מלח, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון של 31% , המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: רביולי פרושוטו ופטריות עם רוטב חמאה מושחמת בזיליקום , רביולי דלעת עם רוטב מרווה חמאה שחומה ועוף מושחם .

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי; להוסיף מים לכיסוי. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא כיסוי, 15-20 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
בינתיים, בסיר קטן כבד, ממיסים חמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מחממים 5-7 דקות או עד להזהבה בהיר, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים שום; מבשלים 30 שניות יותר או עד שהחמאה מזהיבה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שום גויה®שום גויה®
4
מסירים מהאש.
5
מסננים תפוחי אדמה; להעביר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
7
מטפטפים חמאה שחומה ומערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק