קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות14
ציון בריאות29
מגזין

חמאת בוטנים-חזיר מזוגג

חמאת בוטנים-חזיר מזוגג
חזיר מזוגג חמאת בוטנים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 862 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו דבש, חמאת בוטנים מוקרמת, רוטב סויה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. נסו חטיפי חמאת בוטנים מזוגגים, חטיפי חמאת בוטנים מזוגגים, ו חטיפי חמאת בוטנים מזוגגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור שלך. מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את החזיר על מתלה במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מניחים את המחבת בתנור וצולים את החזיר במשך 20 דקות לכל קילו. אם החזיר מתחיל לשרוף, לכסות באופן רופף עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בסוף זמן הבישול, בבלנדר או מעבד מזון, לשלב את המרק, חמאת בוטנים, דבש, שום קצוץ, ורוטב סויה. למרוח את הזיגוג על פני השטח של בשר חזיר ומבשלים 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחולצבעי מאכל ג'ל אדום, ירוק, צהוב וכחול
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הסר את החזיר מהתנור ולאפשר לו לשבת במשך כ 15 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה