קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

חמאת בוטנים סיר דה קרם עם יין אדום התאבדות

חמאת בוטנים סיר דה קרם עם יין אדום התאבדות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל חמאת בוטנים סיר דה קרם עם התאבדות יין אדום. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 623 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 16 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו מלח, יין, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, חמאת בוטנים קרם קאפקייקס עם שוקולד חמאת בוטנים גנאש, ו חמאת בוטנים סירי דה קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את אמבט המים: מחממים את התנור ל 300° F ולקחת שנייה להכין את אמבט המים: להגדיר סיר גדול של מים על התנור לרתיחה. כשזה מגיע לרתיחה, לכבות את החום ולתת לו לשבת עד הצורך. מסדרים 6 ramekins גדול (גודל 6 אונקיה) בתבנית אפייה עם צדדים גבוהים. אני משתמש 9x13" בראוני פאן. תניח בצד. יש גם חתיכה גדולה של רדיד עומד ליד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הפוך את פודינג חמאת בוטנים: בסיר בינוני, לשלב את החלב, שמנת, חמאת בוטנים, ושוקולד. להפוך את החום בינוני לטאטא מעת לעת עד חם וגם חמאת בוטנים ושוקולד נמסו לחלוטין לתוך החלב. בינתיים, לשלב חלמונים ביצה, סוכר, דבש, ומלח בקערה גדולה, לטאטא לשלב. כאשר תערובת חמאת הבוטנים מתחילה קיטור ואולי בועה, לטאטא מצקת לתוך הביצים. מזג עוד שתי מצקות של חלב חם, whisking כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
לטאטא תערובת ביצה חמה לתוך הסיר של חלב / שמנת. הפעל חום נמוך בינוני ומבשל, באמצעות מרית גומי עמיד בחום לערבב כל הזמן, עד התערובת רושמת 140° על מדחום ממתקים. (או, עד חם למגע, אם חסר לך מדחום.) מתח דרך מסננת תלוי מעל קערה בינונית. חלק את התערובת באופן שווה בין ramekins (כ 5 אונקיות כל) ואז למקם אותם במחבת. למלא את המחבת על 3/4 מלא עם מים חמים מוכן. מכסים את כל העניין בנייר כסף ומעבירים בזהירות רבה לתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
אופים בין 30 ל -45 דקות, או עד רפרפת יש סט עדין. אם הם מופיעים נוזלי כאשר צחקקו, להמשיך לאפות. הרפרפות יהיו קלות, כמו ג ' לי להתנועע כאשר הם בישלו מספיק, ועור שלא ידבק לאצבע שלך כאשר נגע קלות.לפעמים, בהתבסס על נקודות חמות בתנור שלך, פודינג צריך להינצל על בסיס מקרה אחר מקרה; אל תהססו להסיר אלה שנראים לעשות, בעוד לתת לאחרים להמשיך לאפות.לאחר אפוי, לתת להם להתקרר לטמפרטורת החדר. לעטוף פלסטיק לקרר כארבע שעות לפני צריכת. רפרפת יש חיי מדף נהדרים ישמור, מכוסה ומקורר, במשך כשבוע.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הפוך את התאבדות היין האדום: בסיר רוטב קטן, להביא את היין האדום לרתיחה על אש בינונית. להפוך את החום בינוני נמוך ולהמשיך להתבשל בעדינות עד היין האדום צמצם בחצי, כעשר דקות. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר והמלח ומבשלים עוד 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם עם מרית גומי, עד שהסוכר נמס לחלוטין.לקרר את הסירופ לטמפרטורת החדר ולאחסן, בקירור.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מגישים עם חמאת בוטנים סיר דה קרם ועוגיות חמאה קצרות, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר