חמאת בוטנים עוגת שוקולד
מנה אחת מכילה 721 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, מלח, קקאו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו עוגת שוקולד חלב עם ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים פריכים, שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עוגה פאונד עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, ו עוגת חמאת בוטנים שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל-350°f. גריז שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' ותחתיות קו עם נייר קלף.
בקערה בינונית, מערבבים שוקולד לתוך קפה ומניחים בצד. בקערה גדולה, לטאטא סוכר, חלב חמאה, ביצה, חלמון, שמן, מלח, וניל עד בשילוב. בקערה קטנה, לטאטא קמח, קקאו, סודה לשתייה, ואבקת אפייה עד בשילוב.
לטאטא את החומרים יבשים לתוך רטוב עד בשילוב.
להקציף בתערובת הקפה עד חלקה.
יוצקים 1/3 הבלילה במחבת אחת ואת הנותרים 2/3 במחבת השנייה.
אופים עד המשרד רק, על 20 עד 25 דקות, בהתאמה.
בואו עוגה להתקרר במחבתות במשך 15 דקות, ואז להפוך עוגות על מתלה חוט להתקרר לחלוטין לפני הרכבת עוגה.
עבור מוס חמאת בוטנים: במערבל לעמוד מצויד עם קובץ מצורף משוט, לנצח גבינת שמנת עם סוכר, חמאת בוטנים, וניל, ומלח על מהירות בינונית עד שמנת ואור, על 5 דקות.
העברה לקערה גדולה. לעבור מצורף שוט וקרם להכות על מהירות גבוהה כדי פסגות נוקשה אבל לא יבש. מקפלים שמנת לתערובת חמאת בוטנים. שמור צונן עד מוכן לשימוש.
חותכים את הגדול של שתי העוגות לשתי שכבות.
הנח על צלחת הגשה וערום שכבות עוגה עם מוס חמאת בוטנים. שמור מקורר עד ganache מוכן לשימוש.
עבור גנאש חמאת בוטנים: באמצעות מיקרוגל או בקערה להגדיר על מחבת של מים רותחים, לחמם את השוקולד והשמנת עד נמס וחלק. בעדינות להקציף בחמאת בוטנים. צמרמורת עד המשרד רק מספיק כדי פרוסט, כ -30 דקות. עוגת פרוסט ומגישים.