חמאת בוטנים-פאדג'ברים
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d 'ouvre, אז תנו הזדמנות ל חמאת בוטנים פאדג' ברים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 201 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, חמאת בוטנים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו חמאת בוטנים פאדג'ברים, חמאת בוטנים פאדג'ברים, ו שוקולד חמאת בוטנים פאדג'ברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגיות פצפוצי שוקולד כפולה, 1/4 כוס שמן, 2 כפות חלב ו 1 ביצה עד צורות בצק רכות. זרוק את הבצק על ידי כף חופנים באופן שווה על החלק התחתון של מחבת ungreased 13x9 אינץ'.
באותה קערה גדולה, מערבבים עוגיות חמאת בוטנים, 3 כפות שמן, 1 חלב כף ו 1 ביצה עד צורות בצק רך. זרוק בצק על ידי כף על פני בצק שוקולד במחבת. מערבולת ענפים יחד מעט, באמצעות מרית מתכת; להפיץ ולחץ באופן שווה במחבת.
אופים 25 עד 27 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר.
הסר מהתנור; מפזרים באופן שווה עם שבבי שוקולד.
בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר, חמאת בוטנים ומספיק של 2 עד 3 כפות חלב עד הציפוי הוא חלק ומפיץ. ציפוי כפית על שוקולד צ ' יפס; בעדינות לסובב שוקולד וציפוי יחד.
מפזרים בוטנים; לחץ קלות לתוך ציפוי. מגניב לגמרי, כ -30 דקות. עבור ברים, לחתוך 9 שורות על ידי 4 שורות.