קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

חמאת בוטנים-פאדג'ברים

חמאת בוטנים-פאדג'ברים
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכוני hor d 'ouvre, אז תנו הזדמנות ל חמאת בוטנים פאדג' ברים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 201 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, חמאת בוטנים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו חמאת בוטנים פאדג'ברים, חמאת בוטנים פאדג'ברים, ו שוקולד חמאת בוטנים פאדג'ברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. בקערה גדולה, מערבבים תערובת עוגיות פצפוצי שוקולד כפולה, 1/4 כוס שמן, 2 כפות חלב ו 1 ביצה עד צורות בצק רכות. זרוק את הבצק על ידי כף חופנים באופן שווה על החלק התחתון של מחבת ungreased 13x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגיותתערובת עוגיות
שוקולדשוקולד
בצקבצק
חלבחלב
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
מחבתמחבת
2
באותה קערה גדולה, מערבבים עוגיות חמאת בוטנים, 3 כפות שמן, 1 חלב כף ו 1 ביצה עד צורות בצק רך. זרוק בצק על ידי כף על פני בצק שוקולד במחבת. מערבולת ענפים יחד מעט, באמצעות מרית מתכת; להפיץ ולחץ באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטניםעוגיות חמאת בוטנים
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים
בצקבצק
חלבחלב
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
מחבתמחבת
3
אופים 25 עד 27 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר מהתנור; מפזרים באופן שווה עם שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בואו לעמוד 2 דקות.
6
בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר, חמאת בוטנים ומספיק של 2 עד 3 כפות חלב עד הציפוי הוא חלק ומפיץ. ציפוי כפית על שוקולד צ ' יפס; בעדינות לסובב שוקולד וציפוי יחד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
אבקת סוכראבקת סוכר
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
שוקולדשוקולד
ציפויציפוי
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מפזרים בוטנים; לחץ קלות לתוך ציפוי. מגניב לגמרי, כ -30 דקות. עבור ברים, לחתוך 9 שורות על ידי 4 שורות.
מרכיבים שתצטרך
בוטניםבוטנים