קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

חמאת בוטנים פאי VIII

חמאת בוטנים פאי VIII
חמאת בוטנים פאי VIII דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1293 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קליפה עוגה, ביצים, שמנת של טרטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . נסו עוגיות חמאת בוטנים VIII, עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים סוכר של ממתקים וחמאת בוטנים עד תערובת יש מרקם מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
2
מפזרים חצי מעל החלק התחתון של הקליפה.
3
בחלק העליון של דוד כפול, לשלב חלב, 2/3 כוס סוכר, מלח, וניל, קורנפלור, חלמונים ביצה. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
4
יוצקים מילוי לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
5
מקציפים חלבונים עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
6
מוסיפים קרם טרטר וממשיכים להכות. בהדרגה להוסיף 6 כפות סוכר, ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
סוכרסוכר
7
מורחים על החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
8
מפזרים עם תערובת חמאת בוטנים נותרת.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
9
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור