חמאת בוטנים פודינג שוקולד
מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו וופלים, תמצית ונילן, קרם טרטר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חמאת בוטנים פודינג שוקולד, חמאת בוטנים פודינג שוקולד, ו עוגת פודינג חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
בסיר כבד מעל חום בינוני, לשלב את הסוכר ואת קורנפלור.
הוסף 1/4 כוס מים לטאטא עד חלקה.
בקערה בינונית, לנצח את החלמונים.
הוסף את חצי חצי, מכות עד בשילוב. בהדרגה להוסיף את תערובת הביצה לתערובת קורנפלור בסיר, ערבוב כל הזמן, עד התערובת רותחים. מרתיחים 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן עד מעובה.
הסר מהחום; מערבבים את הוניל.
מוסיף את חמאת הבוטנים, ערבוב לשלב.
מסדרים חצי ופלים שוקולד בתחתית צלחת אפייה 1 1/2 ליטר; מורחים חצי פודינג על הוופלים. מסדרים את הוופלים הנותרים לאורך הקצה החיצוני של צלחת האפייה.
מורחים את המחצית הנותרת של הפודינג.
בקערת מתכת או זכוכית, להכות את החלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר עד קצף.
מוסיפים את הקרם של טרטר וסוכר ומכים את החלבונים ביצה עד הסוכר מתמוסס ופסגות רכות טופס.
מורחים את הקצפת על הפודינג, איטום לקצה הצלחת.
אופים עד השחמה קלה, כ -25 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.