חמאת בוטנים שבב פאי פקאן
המתכון חמאת בוטנים שבב פאי פקאן יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בסביבה 50 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר עבור חג ההודיה. אם יש לכם קרום פאי בלתי-עטוף, תמצית ונילן, שבבי חמאת בוטנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . וזה לא כזה אדיר. נסו עוגיות פקאן בייגלה חמאת בוטנים צ'יפס, חמאת בוטנים-פצפוצי שוקולד פקאן-עוגיות גרנולה, ו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C.)
בקערה גדולה, לשלב קמח וסוכר. תערובת בחמאה מומסת, ביצים ווניל. מערבבים בחמאת בוטנים צ ' יפס ופקאנים קצוצים.
יוצקים מילוי לתוך קליפת עוגה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, או עד חום זהוב.