חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס בננה לחם
אם יש לכם חמאת בוטנים פריכה, שבבי שוקולד למחצה, יוגורט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. , שהוא מוצק. נסו חמאת בוטנים-לחם בננה עם פצפוצי שוקולד, חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס בננה לחם, ו חמאת בוטנים שוקולד צ'יפס בננה לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לרסס מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם ספריי בישול.
לטאטא קמח מחיטה מלאה, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה.
מערבבים בננות מחית, חמאת בוטנים, סוכר חום, יוגורט, ביצה, ושמן קנולה ביסודיות בקערה נפרדת.
מערבבים את תערובת הבננה לתוך החומרים היבשים עד לשלב ביסודיות; מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
הבלילה כפית לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד כיכר השחמה קלות בקצוות וקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, 40 עד 50 דקות.
לקרר את הלחם במחבת על מתלה במשך 15 דקות לפני הסרת לחם כדי לסיים קירור על מתלה. חותכים כאשר מגניב.