חמאת בוטנים תוצרת בית
אם יש לכם דבש, שמן בוטנים, בוטנים בתוך הקליפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. עם כפית ציון של 100% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גלידת חמאת בוטנים תוצרת בית עם גביעי חמאת בוטנים, עוגיות חמאת בוטנים עם חמאת בוטנים תוצרת בית, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים עוגיות תוצרת בית (עם אפשרויות טבעוניות וללא גלוטן).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את הבוטנים, מלח ודבש לתוך הקערה של מעבד מזון. תהליך במשך 1 דקה. לגרד את הצדדים של הקערה.
מניחים את המכסה בחזרה על ולהמשיך לעבד תוך לטפטף לאט בשמן ולעבד עד התערובת חלקה, 1 1/2 עד 2 דקות.
מניחים את חמאת הבוטנים במיכל אטום ולאחסן במקרר עד 2 חודשים.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
יש לשטוף את הבוטנים מתחת למים קרים כדי להסיר לכלוך עודף. טפיחה יבשה ומניחה בקערה גדולה וזורקת עם שמן בוטנים ומלח עד מצופה היטב.
מניחים על 2 מחבתות חצי גיליון, מוודא להפיץ אותם לתוך שכבה אחת. צולים בתנור במשך 30 עד 35 דקות, מסובבים את המחבתות באמצע הבישול. ברגע שאתה מסיר את הבוטנים מהתנור, לתת להם להתקרר מעט לפני האוכל. הם ימשיכו "לבשל" ולהיות פריכים כפי שהם מגניבים.
אם משתמשים בבוטנים להכנת חמאת בוטנים, להסיר פגזים ולהשליך.
הסר את העור על ידי שפשוף את הבוטנים יחד בידיים שלך החזיק מעל טווה סלט, המאפשר בוטנים ועורות ליפול לתוך הקערה. לאחר העור כבר משוחרר מכל הבוטנים לסגור את טווה סלט ספין עד כל העור הופרד מן הבוטנים.