אם יש לך חמאה, בצל, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו הודו צלוי עם חמאת שאלוט ורוטב טימין, תרנגול הודו צלוי עם רוטב, ו עוף עם חמאת לימון ועשב..
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה, מועכים את החמאה בשליש מעלי הקורנית, את השום המעוך ואת המיץ של חצי לימון.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים הכל יחד עם כמה תיבול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
4
השתמש ביד שלך כדי לשחרר את עור העוף מן השד, ואז לדחוף את רוב החמאה לערבב לתוך הפער. לשפשף את שאר החמאה על כל החלק החיצוני של העוף, ולאחר מכן למלא את החלל עם חצאי הלימון, שנותר עלי טימין וגבעולים, ואת השום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
קליפות מלימון
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
5
מפזרים את הגזר הקצוץ, בצל ועלי דפנה על בסיס פח קלייה קטן. לשבת את העוף על גבי, השד בצד למעלה, וצלי על המדף האמצעי במשך 1 שעה 30 דקות, צלי עם מיצי חמאה לאחר כ 40 דקות. כאשר העוף הוא זהב כהה, פריך עור ומיצים לרוץ ברור, להסיר מהתנור ולהשאיר את הפח במשך 5 דקות. השתמש זוג מלקחיים כדי למשוך את הלימונים, שום טימין מתוך החלל לתוך הפח. להרים את העוף, לתת לכל מיצים לטפטף לתוך הפח, ולהעביר את העוף למגש הגשה לנוח לפחות עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
קליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
כדי להפוך את הרוטב, לסחוט את המיץ מתוך חצי לימון מבושל להשליך את העורות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
7
מניחים את הפח על חום נמוך, מערבבים בקמח ולחשוש עד חום בהיר. בהדרגה לשפוך את המניה ומבשלים במשך כמה דקות. אם אתה אוהב רוטב כהה יותר, להוסיף טיפה של רוטב סויה לפח. מסננים את הרוטב לתוך כד ומגישים עם העוף.