קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות17
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

חמאת לימון ותימין-עוף צלוי ברוטב

חמאת לימון ותימין-עוף צלוי ברוטב
אם יש לך חמאה, בצל, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו הודו צלוי עם חמאת שאלוט ורוטב טימין, תרנגול הודו צלוי עם רוטב, ו עוף עם חמאת לימון ועשב..

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה, מועכים את החמאה בשליש מעלי הקורנית, את השום המעוך ואת המיץ של חצי לימון.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים הכל יחד עם כמה תיבול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
4
השתמש ביד שלך כדי לשחרר את עור העוף מן השד, ואז לדחוף את רוב החמאה לערבב לתוך הפער. לשפשף את שאר החמאה על כל החלק החיצוני של העוף, ולאחר מכן למלא את החלל עם חצאי הלימון, שנותר עלי טימין וגבעולים, ואת השום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
5
מפזרים את הגזר הקצוץ, בצל ועלי דפנה על בסיס פח קלייה קטן. לשבת את העוף על גבי, השד בצד למעלה, וצלי על המדף האמצעי במשך 1 שעה 30 דקות, צלי עם מיצי חמאה לאחר כ 40 דקות. כאשר העוף הוא זהב כהה, פריך עור ומיצים לרוץ ברור, להסיר מהתנור ולהשאיר את הפח במשך 5 דקות. השתמש זוג מלקחיים כדי למשוך את הלימונים, שום טימין מתוך החלל לתוך הפח. להרים את העוף, לתת לכל מיצים לטפטף לתוך הפח, ולהעביר את העוף למגש הגשה לנוח לפחות עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
קליפות מלימוןקליפות מלימון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
כדי להפוך את הרוטב, לסחוט את המיץ מתוך חצי לימון מבושל להשליך את העורות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
7
מניחים את הפח על חום נמוך, מערבבים בקמח ולחשוש עד חום בהיר. בהדרגה לשפוך את המניה ומבשלים במשך כמה דקות. אם אתה אוהב רוטב כהה יותר, להוסיף טיפה של רוטב סויה לפח. מסננים את הרוטב לתוך כד ומגישים עם העוף.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן