קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 20 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

חמאת תפוחים מתובלת ומתובלת כל היום

חמאת תפוחים מתובלת ומתובלת כל היום
חמאת תפוחים מתובלת עם סוכר נמוכה יותר במשך כל היום עשויה להיות בדיוק התבלין שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 32 מנות. עם 106 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-20 דקות. אם יש לך קינמון טחון, סוכר, allspice הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו קרוק סיר תפוח חמאה כי הוא נמוך יותר בסוכר, קל יותר סוכר בננה פשתן לחם, ו לחם לחמניית קינמון: ללא גלוטן, טבעוני & אפשרויות סוכר נמוכות יותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תפוחים בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מפזרים סוכר, קינמון, ציפורן, allspice, אגוז מוסקט, ומלח. לכסות ולבשל על גבוה במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מערבבים סירופ בטעם חמאה, דבש, סירופ מייפל, תמצית וניל, מיץ לימון, ומולסה לתערובת התפוח; מחית תפוחים עם מחית תפוחי אדמה או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סירופ שולחןסירופ שולחן
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
לשימור,לשימור,
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
4
להפחית את החום נמוך, לכסות, ולהמשיך לבשל תערובת תפוח עד חום מעובה כהה, 9 עד 11 שעות, לטאטא לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
הסר כיסוי ומבשל במשך 1 עד 2 שעות נוספות.