חמוציות ואגסים בציפוי זבגליון
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 246 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו חמוציות, ביצים טבעיות, אגסים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. נסו אגסים מקורמלים חמים עם ציפורן Zabaglione, אגסים ואוכמניות עלומות ביין, ו אגסים מייפל עם פקאן & חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
ב 2-או 3-quart סיר, חום 2 עד 3 אינץ ' מים כדי להרתיח מעל חום בינוני גבוה. ביצים נפרדות; להשליך חלבונים ביצה או לקרר ולשמור לשימוש אחר.
בקערת זכוכית מתכת או עמידה לחום מעט גדול יותר מאשר סיר, להכות חלמונים ביצה, סוכר ווניל עם חוט להקציף על 2 דקות או עד קצף.
הגדר קערה מעל סיר המכיל מים רותחים (ודא תחתית הקערה לא לגעת במים). המשך להכות במרץ וכל הזמן 1 עד 2 דקות או עד שהתערובת מתחילה להתעבות. בהדרגה להכות ביין, לטאטא במרץ 5 עד 7 דקות יותר (לוודא תערובת לא לרתיחה) או עד פודינג הופך צהוב חיוור, מכפיל נפח מתעבה; להסיר מן החום.
מחלקים פירות באופן שווה בין 4 קערות קטנות. פודינג חם כפית על פירות ומגישים.