חמוצים שמיר
חמוצים שמיר הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 43 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח כבישה, חומץ, מלפפונים כבישה ארוכה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: מלפפון חמוץ שמיר ליד הצנצנת, חמוצים שמיר, ו חמוצים שמיר.
הוראות
לשטוף מלפפונים, ולמקם בכיור (אני משתמש באמבטיה! עם מים קרים והרבה קוביות קרח. להשרות במי קרח לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 8 שעות. רענן קרח כנדרש. לעקר 8 (1 ליטר) צנצנות שימורים ועפעפיים במים רותחים לפחות 10 דקות.
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, לשלב את החומץ, מים, ומלח כבישה. להביא את המלח לרתיחה מהירה.
בכל צנצנת, במקום 2 חצי שיני שום, ראש אחד של שמיר, ואז מספיק מלפפונים כדי למלא את הצנצנת (כ 1 פאונד). לאחר מכן להוסיף 2 חצאי שום יותר, ו 1 sprig של שמיר. ממלאים צנצנות במי מלח חם. צנצנות חותם, מוודאים שניקית את שולי הצנצנת מכל שאריות.
תהליך צנצנות אטומות באמבט מים רותחים. עיבוד צנצנות ליטר במשך 15 דקות.
לאחסן חמוצים במשך מינימום של 8 שבועות לפני האוכל. מקררים לאחר הפתיחה. חמוצים ישמרו עד 2 שנים אם מאוחסנים במקום יבש קריר.