קושימומחה
מוכן ב240 שעות, 15 דק.
מנות9
ציון בריאות2
מגזין

חמוצים שמיר

חמוצים שמיר
חמוצים שמיר הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 9 מנות. זה מנות ראשונות יש 27 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 240 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו מים, שמיר, זרעי שמיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: מלפפון חמוץ שמיר ליד הצנצנת, חמוצים שמיר, ו חמוצים שמיר.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את המלח והמים בקנקן ומערבבים עד שהמלח נמס.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
יש לשטוף את המלפפונים ביסודיות לגזור את גזע סוף הפריחה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
4
מניחים את הפלפל, פתיתי פלפל, שום, זרעי שמיר ושמיר טרי לתוך crock 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
שמיר טרישמיר טרי
זרע שמירזרע שמיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
5
להוסיף את המלפפונים על החרס על גבי ארומטיקה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
6
יוצקים את תערובת המלח על המלפפונים על מנת לכסות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
7
יוצקים את המים הנותרים לתוך שקית פלסטיק ziptop 1 ליטר חותם.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
8
מניחים את התיק על גבי החמוצים לוודא שכולם שקועים לחלוטין במי מלח. במקום קריר ויבש.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
9
בדוק את החרס לאחר 3 ימים. התסיסה החלה אם אתה רואה בועות עולות לחלק העליון של החרס. אחרי זה, לבדוק את קרוק מדי יום ו לרפרף את כל חלאות זה יוצר. אם נוצר לכלוך על שקית הפלסטיק, לשטוף אותו ולחזור לחלק העליון של החרס.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
10
התסיסה הושלמה כאשר חמוצים טעם חמוץ והבועות הפסיקו לעלות; זה צריך לקחת כ 6 עד 7 ימים. ברגע שזה קורה, לכסות את קרוק באופן רופף ולמקם במקרר במשך 3 ימים, ברפרוף יומי או לפי הצורך. חנות עד 2 חודשים במקרר, ברפרוף לפי הצורך. אם החמוצים צריכים להיות רכים או להתחיל לקחת על ריח כבוי, זה סימן של קלקול והם צריכים להיות מושלך.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'