חמין נקניקיות גרמני
המתכון של חמין נקניקיות גרמני יכול לספק את התשוקה האירופית שלך תוך שעה בערך. מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-31 גרם חלבון, 36 גרם שומן ובסך הכל 585 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 85 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם כרוב, מלח ופלפל, חלב מאודה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 88%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מחבת נקניק גרמנית, פיצה נקניקיות בסגנון גרמני ותבשיל תפוחי אדמה ונקניקיות גרמניים.
הוראות
מניחים את קוביות החמין, הבצל, תפוחי האדמה והכרוב בסיר מרק גדול.
יוצקים פנימה מספיק מים כדי לכסות את הירקות בכ-1 אינץ'. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים על אש בינונית במשך 15 דקות.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עוד 20 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה ומערבבים פנימה גבינה וחלב אידוי. מבשלים רק עד לחימום והגבינה נמסה - אל תתנו למרק לרתוח.
מסירים מהאש, ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, ריזלינג
חמין עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וריזלינג. חמין יכול להפיק תועלת מלבן פריך לחתוך דרך המרק העשיר והקרמי - או שאתה יכול ללכת בגדול או ללכת הביתה עם שרדונה עשיר וחמאתי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Masia de la Luz Cava Brut. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-12 דולר.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.