קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

חמש עוגיות ג'ינג'ים ספייס

חמש עוגיות ג'ינג'ים ספייס
צריך קינוח צמחוני? עוגיות ג'ינג'ר בטעם חמישה תבלינים יכולות להיות מתכון מעולה לנסות. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר מגובש, קמח, סירופ הזהב של לייל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. נסו עוגיות ג'ינג'ים., עוגיות ג'ינג'ים., ו עוגיות ג'ינג'ים. (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד קמח, אבקת חמישה תבלינים, סודה לשתיה, ומלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
ג ' ינג ' ר דופק עם 1/4 כוס סוכר במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים סירופ, חמאה, ביצה, ונותר 3/4 כוס סוכר למעבד להתמזג עד התערובת היא עבה ושמנת, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים תערובת קמח ודופק רק עד שהבצק נוצר. צור בצק לדיסק וצינה, עטוף בניילון נצמד, לפחות 8 שעות כדי לאפשר לטעמים להתפתח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 325°f. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
רבע בצק. שמירה על שאריות 3 חתיכות עטופות בניילון נצמד ומצונן, מגלגלים 1 חתיכת בצק על גיליון מקורנן קלות של נייר שעווה עם סיכה מתגלגלת מקורנת קלות לעובי 3/4 אינץ'. (אם הבצק הופך רך מדי להתגלגל החוצה, צמרמורת על נייר שעווה עד המשרד.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
חותכים את סיבובים עם חותך ולהעביר 1 מצופה גיליון אפייה, הסדרת עוגיות על 2 סנטימטרים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים עוגיות עד מעט נפוח וצל כהה יותר, 10 עד 12 דקות. מגניב 5 דקות על גיליון. אם תרצה, לעשות חורים עם קצה צנרת ליד קצוות לתלות עוגיות, ולאחר מכן להעביר עוגיות (עדיין על קלף) כדי מגניב לחלוטין. (עוגיות ישטחו מעט ככל שיתקררו.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בעוד אצווה ראשונה הוא אפייה, לרדד לחתוך אצווה אחרת, הסדרת עוגיות על גיליון בשורה השני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
אופים באותו אופן, ואז לאסוף שאריות וצינה עד הבצק הוא מוצק מספיק כדי rerolll, 15 עד 20 דקות. הפוך יותר עוגיות עם שאריות (שאריות reroll רק פעם אחת) וחתיכות שנותרו של בצק, יריעות קירור וריפוד אותם עם קלף טרי לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אם באמצעות ציפוי וצביעה זה, להעביר קבוצות קטנות של זיגוג קערות קטנות, 1 עבור כל צבע, גוון עם צבע מאכל. כפית כל צבע של הדובדבן לתוך שקית מאפה נפרדת, לחיצה על אוויר עודף. תיק טוויסט בתקיפות ממש מעל הדובדבן, ולאחר מכן בציפוי צינור דקורטיבי על עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
בואו הדובדבן להתייבש לחלוטין (כ 1 שעה, בהתאם ללחות) לפני ההגשה או אחסון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1
* עוגיות הן הטובות ביותר כאשר הבצק מקורר 8 שעות כדי לאפשר טעמים להתפתח, אבל אם אתה ממהר, הבצק יכול להיות מקורר רק 2 שעות. הבצק יכול להיות מקורר עד 3 ימים.* באמצעות שקית מאפה מצויד עם קצה צנרת תוצאות קווים נקיים של זיגוג, אבל אתה יכול להשתמש שקיות פלסטיק sealable קטן. כפית כל צבע של הדובדבן לתוך שקית sealable נפרד, לחיצה על אוויר עודף, ולחתוך 3/4 אינץ ' פתיחה ב 1 בפינה התחתונה של כל שקית.* עוגיות לשמור, שכבות בין גיליונות קלף אם קר, במיכל אטום בטמפרטורת החדר 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד