חמש עוגיות ג'ינג'ים ספייס
צריך קינוח צמחוני? עוגיות ג'ינג'ר בטעם חמישה תבלינים יכולות להיות מתכון מעולה לנסות. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר מגובש, קמח, סירופ הזהב של לייל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 10 שעות. נסו עוגיות ג'ינג'ים., עוגיות ג'ינג'ים., ו עוגיות ג'ינג'ים. (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד קמח, אבקת חמישה תבלינים, סודה לשתיה, ומלח בקערה קטנה.
ג ' ינג ' ר דופק עם 1/4 כוס סוכר במעבד מזון עד הקרקע דק.
מוסיפים סירופ, חמאה, ביצה, ונותר 3/4 כוס סוכר למעבד להתמזג עד התערובת היא עבה ושמנת, על 3 דקות.
מוסיפים תערובת קמח ודופק רק עד שהבצק נוצר. צור בצק לדיסק וצינה, עטוף בניילון נצמד, לפחות 8 שעות כדי לאפשר לטעמים להתפתח.
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 325°f. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
רבע בצק. שמירה על שאריות 3 חתיכות עטופות בניילון נצמד ומצונן, מגלגלים 1 חתיכת בצק על גיליון מקורנן קלות של נייר שעווה עם סיכה מתגלגלת מקורנת קלות לעובי 3/4 אינץ'. (אם הבצק הופך רך מדי להתגלגל החוצה, צמרמורת על נייר שעווה עד המשרד.)
חותכים את סיבובים עם חותך ולהעביר 1 מצופה גיליון אפייה, הסדרת עוגיות על 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים עוגיות עד מעט נפוח וצל כהה יותר, 10 עד 12 דקות. מגניב 5 דקות על גיליון. אם תרצה, לעשות חורים עם קצה צנרת ליד קצוות לתלות עוגיות, ולאחר מכן להעביר עוגיות (עדיין על קלף) כדי מגניב לחלוטין. (עוגיות ישטחו מעט ככל שיתקררו.)
בעוד אצווה ראשונה הוא אפייה, לרדד לחתוך אצווה אחרת, הסדרת עוגיות על גיליון בשורה השני.
אופים באותו אופן, ואז לאסוף שאריות וצינה עד הבצק הוא מוצק מספיק כדי rerolll, 15 עד 20 דקות. הפוך יותר עוגיות עם שאריות (שאריות reroll רק פעם אחת) וחתיכות שנותרו של בצק, יריעות קירור וריפוד אותם עם קלף טרי לפני השימוש.
אם באמצעות ציפוי וצביעה זה, להעביר קבוצות קטנות של זיגוג קערות קטנות, 1 עבור כל צבע, גוון עם צבע מאכל. כפית כל צבע של הדובדבן לתוך שקית מאפה נפרדת, לחיצה על אוויר עודף. תיק טוויסט בתקיפות ממש מעל הדובדבן, ולאחר מכן בציפוי צינור דקורטיבי על עוגיות.
בואו הדובדבן להתייבש לחלוטין (כ 1 שעה, בהתאם ללחות) לפני ההגשה או אחסון עוגיות.
* עוגיות הן הטובות ביותר כאשר הבצק מקורר 8 שעות כדי לאפשר טעמים להתפתח, אבל אם אתה ממהר, הבצק יכול להיות מקורר רק 2 שעות. הבצק יכול להיות מקורר עד 3 ימים.* באמצעות שקית מאפה מצויד עם קצה צנרת תוצאות קווים נקיים של זיגוג, אבל אתה יכול להשתמש שקיות פלסטיק sealable קטן. כפית כל צבע של הדובדבן לתוך שקית sealable נפרד, לחיצה על אוויר עודף, ולחתוך 3/4 אינץ ' פתיחה ב 1 בפינה התחתונה של כל שקית.* עוגיות לשמור, שכבות בין גיליונות קלף אם קר, במיכל אטום בטמפרטורת החדר 5 ימים.