חסילון רימונים בטעם קלמנטינה
חסילון רימון חניכה קלמנטינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 9 דקות. אם יש לכם שרימפס, בצל ירוק, מיץ רימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלט תרד רימון קלמנטינה, קלמנטינה, רימונים & פסיפלורה ג'לי, ו קוסמו רימונים ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מיץ רימון, מיץ קלמנטינה ועיסת, שום, זנגביל ומלח ים במחבת חתוכה על חום בינוני עד שהוא מתחיל לבועות סביב הקצוות. מנמיכים מעט חום ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם לסירופ עבה. שמור 2-3 כפות של זיגוג לטבילה.על הגריל: שרימפס על שיפודי במבוק (כ -5 לכל שיפוד עם שרימפס 16/20 לספור). ריסוס גריל עם ספריי בישול nonstick וחום ל 400 F.
מניחים שיפודים על הגריל ומברשת עם רוטב. מבשלים כ 2 דקות, צולה פעם נוספת בדקה. להפוך שרימפס, למרוח שוב ולבשל עוד 2 דקות. שרימפס צריך להיות צבע ורוד בהיר.
מקשטים עם בצל ירוק ומגישים עם זיגוג.על הטווח: להגדיל את החום בינוני.
הוסף שרימפס ישירות למחבת סאוט. לבשל במשך 2 דקות. Flip, לבשל 2 דקות נוספות עד שרימפס הפכו צבע ורוד בהיר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.