חסילונים
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? אוהדי שרימפס יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. גשו לסופר וקנו אספרגוס, שרימפס ענק, אבקת ווסאבי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו אוהדי תפוחי אדמה, מאווררי סלרי פריך, ו אוהדי תפוחי אדמה שום (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב את הסאקה, מירין, רוטב סויה וסוכר ומרתיחים מעל חום מתון עד מופחת 1/2 כוס, 15 עד 20 דקות.
מעבירים את הרוטב לקערה כדי להתקרר.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד שהם ורודים, מקופלים ורק מבושל דרך, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לקערה של מים קרים להתקרר.
לנקז אותם ביסודיות יבש לטפוח.
להחזיר את המים בסיר לרתיחה.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד רק מכרז, על 2 דקות. רענון תחת מים קרים, לנקז ולטפוח יבש ביסודיות.
חותכים את האספרגוס באלכסון לאורכים 2 אינץ'.
מקלפים את השרימפס, משאירים את החלק האחרון של הקליפה האחורית דולק. באמצעות סכין חדה דק, לחתוך כל שרימפס לתוך שליש לאורכו, לעצור כאשר אתה מגיע לזנב.
הסר וזרוק את ורידי המעיים הכהים. מקררים את החסילון עד שהוא מתקרר.
משרים את wakame בקערה גדולה של מים קרים עד גמיש ומכרז, על 5 דקות.
לנקז ולשטוף את wakame, לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר. לזרוק את wakame עם כל אבל 2 כפות של ההלבשה ולתלות אותו על 8 צלחות סלט. מאוורר את השרימפס על גבי wakame ולסדר את חלק האספרגוס לצד.
מקשטים כל צלחת עם כפית קטנה של ווסאבי ומיונז ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.