חסילונים וצדפות ונציאניים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שרימפס, גרידת לימון, הצעות קינוח: כוסות קינוח סורבה לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו צדפות בסגנון ונציאני, מרגריטה שרימפס וצדפות, ו שרימפס טריאקי & צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
קל לצפות את צדפות הים בקמח מתובל במלח ופלפל. תשליך את שאר הקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
צדפות
קמח לכל מטרה
2
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים שמן (1 לסובב את המחבת) וחמאה. כאשר חמאה נמסה לתוך שמן, להוסיף צדפות. צדפות חומות 2 דקות בכל צד, ולאחר מכן להסיר מחבת.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיף רסס נוסף של שמן זית למחבת ומוסיף את השום, שאלוט, פתיתי פלפל אדום כתוש. להפחית את החום קצת שום לטגן ו shallots 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
שמן זית
שאלות
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הוסף יין למחבת ופנה את כל טפטוף מחבת. להפחית יין 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף מלאי, עגבניות וחוטי זעפרן. כאשר נוזלים מגיעים לבועה, מוסיפים שרימפס ומבשלים 3 דקות. להחזיר צדפות למחבת ולבשל שרימפס וצדפות 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
צדפות
עגבנייה
שרימפס
מלאי
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מעבירים שרימפס וצדפות לצלחת חמה ומגישה עם בזיליקום וגרידת לימון. תעביר הרבה לחם כדי ליהנות מהמיצים.
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.