חפרפרת עוף שלוקה בירה
בירה-עלומה משך עוף שומה הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון, 56 גרם שומן, ובסך הכל של 952 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות ואספו מלח ופלפל כשרים, שמן זית, צימוקים זהובים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. הציון הזה מרהיב. נסו סיר חרס משך עוף בירה, כריכי עוף משוכים עם רוטב ברביקיו בירה שחורה, ו בישול עם בירה: סיר איטי ראוכבייר משך עוף (מתכונים דומים).
הוראות
רבע אחד מהבצל והניח בסיר גדול עם העוף, הבירה ו -2 עלי הדפנה.
הוסף מספיק מים כדי לעלות לראש נתחי העוף. מביאים לרתיחה נמוכה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד לבישול, 12 עד 15 דקות.
מוציאים את העוף מהנוזל החם לקערה ומגרסים את הבשר במזלגות. מסננים ושומרים את המלאי.
בינתיים, בסיר קטן, מכסים את האנצ ' וס עם מספיק מים כדי לכסות ומבשלים כדי לשחזר, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את האנצ ' וס לקערת מעבד מזון, ושומרים את נוזל הבישול.
טוסט את השקדים בסיר גדול מספיק כדי להפוך את הרוטב.
מוציאים את האגוזים הקלויים לקערת מעבד המזון.
פורסים את 2 הבצלים הנותרים.
מחממים את שמן הזית הבתולי במיוחד על אש בינונית-גבוהה באותו סיר בו קליתם את האגוזים.
מוסיפים את הבצל, השום, 2 עלי הדפנה האחרונים, צימוקים, צ ' ילה אדומה, אורגנו, כמון, קקאו, קינמון, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים לריכוך הבצל, 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומחממים.
מעבירים למעבד המזון עם האנצ ' וס והשקדים המשוחזרים. מעבדים לעיסה סמיכה ומחזירים לסיר.
מוסיפים מעט מציר העוף וציר האנצ ' ו כדי לדלל מעט את הרוטב. זה צריך להישאר עבה מספיק כדי לצפות את גב הכף.
מוסיפים את העוף המגורר לרוטב ואז מגישים עם טורטיות תירס או קמח חמות לעטיפה.