קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

חפרפרת עוף שלוקה בירה

חפרפרת עוף שלוקה בירה
בירה-עלומה משך עוף שומה הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון, 56 גרם שומן, ובסך הכל של 952 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות ואספו מלח ופלפל כשרים, שמן זית, צימוקים זהובים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. הציון הזה מרהיב. נסו סיר חרס משך עוף בירה, כריכי עוף משוכים עם רוטב ברביקיו בירה שחורה, ו בישול עם בירה: סיר איטי ראוכבייר משך עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
רבע אחד מהבצל והניח בסיר גדול עם העוף, הבירה ו -2 עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הוסף מספיק מים כדי לעלות לראש נתחי העוף. מביאים לרתיחה נמוכה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד לבישול, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
מוציאים את העוף מהנוזל החם לקערה ומגרסים את הבשר במזלגות. מסננים ושומרים את המלאי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בינתיים, בסיר קטן, מכסים את האנצ ' וס עם מספיק מים כדי לכסות ומבשלים כדי לשחזר, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את האנצ ' וס לקערת מעבד מזון, ושומרים את נוזל הבישול.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
טוסט את השקדים בסיר גדול מספיק כדי להפוך את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוציאים את האגוזים הקלויים לקערת מעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
פורסים את 2 הבצלים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מחממים את שמן הזית הבתולי במיוחד על אש בינונית-גבוהה באותו סיר בו קליתם את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מוסיפים את הבצל, השום, 2 עלי הדפנה האחרונים, צימוקים, צ ' ילה אדומה, אורגנו, כמון, קקאו, קינמון, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים לריכוך הבצל, 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
נייר אורזנייר אורז
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
12
מעבירים למעבד המזון עם האנצ ' וס והשקדים המשוחזרים. מעבדים לעיסה סמיכה ומחזירים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מוסיפים מעט מציר העוף וציר האנצ ' ו כדי לדלל מעט את הרוטב. זה צריך להישאר עבה מספיק כדי לצפות את גב הכף.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
14
מוסיפים את העוף המגורר לרוטב ואז מגישים עם טורטיות תירס או קמח חמות לעטיפה.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
טורטייה קמחטורטייה קמח
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
15
מקשטים בפפיטאס.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס