קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

חפרפרת עוף שלוקה בירה

חפרפרת עוף שלוקה בירה
בירה-עלומה משך עוף שומה הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון, 56 גרם שומן, ובסך הכל של 952 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות ואספו מלח ופלפל כשרים, שמן זית, צימוקים זהובים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. הציון הזה מרהיב. נסו סיר חרס משך עוף בירה, כריכי עוף משוכים עם רוטב ברביקיו בירה שחורה, ו בישול עם בירה: סיר איטי ראוכבייר משך עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
רבע אחד מהבצל והניח בסיר גדול עם העוף, הבירה ו -2 עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף מספיק מים כדי לעלות לראש נתחי העוף. מביאים לרתיחה נמוכה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד לבישול, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מוציאים את העוף מהנוזל החם לקערה ומגרסים את הבשר במזלגות. מסננים ושומרים את המלאי.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בינתיים, בסיר קטן, מכסים את האנצ ' וס עם מספיק מים כדי לכסות ומבשלים כדי לשחזר, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את האנצ ' וס לקערת מעבד מזון, ושומרים את נוזל הבישול.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
טוסט את השקדים בסיר גדול מספיק כדי להפוך את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוציאים את האגוזים הקלויים לקערת מעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
פורסים את 2 הבצלים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מחממים את שמן הזית הבתולי במיוחד על אש בינונית-גבוהה באותו סיר בו קליתם את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים את הבצל, השום, 2 עלי הדפנה האחרונים, צימוקים, צ ' ילה אדומה, אורגנו, כמון, קקאו, קינמון, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים לריכוך הבצל, 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
12
מעבירים למעבד המזון עם האנצ ' וס והשקדים המשוחזרים. מעבדים לעיסה סמיכה ומחזירים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מוסיפים מעט מציר העוף וציר האנצ ' ו כדי לדלל מעט את הרוטב. זה צריך להישאר עבה מספיק כדי לצפות את גב הכף.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
14
מוסיפים את העוף המגורר לרוטב ואז מגישים עם טורטיות תירס או קמח חמות לעטיפה.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
טורטייה קמחטורטייה קמח
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
15
מקשטים בפפיטאס.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס