קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

חפרפרת עוף שלוקה בירה

חפרפרת עוף שלוקה בירה
בירה-עלומה משך עוף שומה הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון, 56 גרם שומן, ובסך הכל של 952 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לכו לחנות ואספו מלח ופלפל כשרים, שמן זית, צימוקים זהובים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. הציון הזה מרהיב. נסו סיר חרס משך עוף בירה, כריכי עוף משוכים עם רוטב ברביקיו בירה שחורה, ו בישול עם בירה: סיר איטי ראוכבייר משך עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
רבע אחד מהבצל והניח בסיר גדול עם העוף, הבירה ו -2 עלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הוסף מספיק מים כדי לעלות לראש נתחי העוף. מביאים לרתיחה נמוכה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד לבישול, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מוציאים את העוף מהנוזל החם לקערה ומגרסים את הבשר במזלגות. מסננים ושומרים את המלאי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בינתיים, בסיר קטן, מכסים את האנצ ' וס עם מספיק מים כדי לכסות ומבשלים כדי לשחזר, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את האנצ ' וס לקערת מעבד מזון, ושומרים את נוזל הבישול.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
טוסט את השקדים בסיר גדול מספיק כדי להפוך את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוציאים את האגוזים הקלויים לקערת מעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
פורסים את 2 הבצלים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מחממים את שמן הזית הבתולי במיוחד על אש בינונית-גבוהה באותו סיר בו קליתם את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מוסיפים את הבצל, השום, 2 עלי הדפנה האחרונים, צימוקים, צ ' ילה אדומה, אורגנו, כמון, קקאו, קינמון, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים לריכוך הבצל, 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
נייר אורזנייר אורז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
נייר אורזנייר אורז
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
12
מעבירים למעבד המזון עם האנצ ' וס והשקדים המשוחזרים. מעבדים לעיסה סמיכה ומחזירים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מוסיפים מעט מציר העוף וציר האנצ ' ו כדי לדלל מעט את הרוטב. זה צריך להישאר עבה מספיק כדי לצפות את גב הכף.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
14
מוסיפים את העוף המגורר לרוטב ואז מגישים עם טורטיות תירס או קמח חמות לעטיפה.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
טורטייה קמחטורטייה קמח
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
15
מקשטים בפפיטאס.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת