חצאית בגריל עם פירורי לחם עשבי תיבול ורוטב באניה קאודה
חצאית בגריל עם פירורי לחם עשבי תיבול ורוטב באניה קאודה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 53 גרם חלבון 63 גרם של שומן, וסך הכל 821 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם שום, אורגנו, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו סטייק קולב עם רוטב באניה קאודה פאן, סקווש קיץ בגריל עם באניה קאודה וצלפים מטוגנים, ו פלפלים עם שום - רוטב אנשובי / Peperoni con Bagna Cauda (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מפזרים את הסטייק עם מלח כשר ופלפל אדום מרוסק.
טפטוף עם שמן ולתת לשבת במשך 30 עד 40 דקות.
מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ומוסיפים את השום המרוסק וקורטוב של פלפל אדום מרוסק.
מפזרים מלח. הביאו את המחבת לחום בינוני-גבוה וזרקו פנימה את פירורי הלחם. לזרוק את פירורי הלחם מסביב עד שהם מתחילים לקבל נחמד וחום וקלוי.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בעשבי תיבול.
להעביר את פירורי הלחם למכולה אחרת ושמורה. תמחק את המחבת עם מגבת נייר.
מוסיפים את שמן הזית למחבת. לזרוק את השום, אנשובי ומיץ לימון ולהביא את המחבת לחום בינוני ערבוב כל הזמן. כאשר האנשובי נמס משם, להקציף חמאה 1 טפיחה בכל פעם עד בשילוב. לטעום את הרוטב כדי לוודא שזה טעים. שמור חם עד מוכן לשימוש.
מניחים את סטייק החצאית על הגריל. לאחר 2 דקות לסובב את הסטייק 90 מעלות כדי ליצור סימני גריל וגריל במשך 1 דקה יותר. הפוך את הסטייק והגריל לעוד 2 דקות.
הסר מן הגריל ומפזרים בנדיבות עם פירורי הלחם השמורים; תן לנוח 5 עד 10 דקות.
מגישים את הסטייק עם רוטב bagna cauda.