חצי פרדו עם קולה ודובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Semifreddo עם קולאן ודובדבנים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 582 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 12 שעות אם יש לך חלמונים, סוכר, מייס הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו חצי פרדו עם דובדבנים יבשים, אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה), ו פולו א לה קוקה קולה (עוף מטוגן עם משקה קולה) (מתכונים דומים).
הוראות
עבור חצי הגמר: מקציפים את השמנת לפסגות נוקשות, להפריש.
שלב את החלמונים, Lambrusco, קולה, סוכר מייס בקערת ערבוב גדולה לטאטא לשלב ביסודיות.
מניחים מעל סיר גדול של מים רותחים ומקציפים כל הזמן במשך כעשר דקות, עד שהפך לחלוטין פסגות קצף חם למגע (ראה הערה לעיל).
מסירים מעל המים ומקציפים עד מקורר לטמפרטורת החדר. מקפלים sabayon לתוך שמנת, ואז לגרד לתוך מיכל ומניחים פלסטיק לעטוף על פני השטח. להקפיא לילה או עד המשרד לאורך כל הדרך.
מערבבים את כל החומרים בסיר בינוני ומבשלים מעל חום בינוני עד דובדבנים רכים סירופ הוא עבה מופחת.
מגישים: סקופ semifreddo לתוך קערות צוננות העליון עם דובדבנים חמים והפחתה.