קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

חציל בגריל כבוש

חציל בגריל כבוש
חציל בגריל כבוש עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. אם יש לכם רסק צ'ילי, עלי פטרוזיליה טריים, עלי נענע טריים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 26%, וזה לא כל כך מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם חציל כבוש, קרודו טונה עם חציל כבוש, ו חציל כבוש דרום הודי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מוציאים את קצה הגבעול מהחצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3
חותכים כל חציל לשניים לאורכו, ופורסים לפרוסות ירח בעובי חצי אינץ'. בקערת ערבוב גדולה זורקים את החציל עם המלח הכשר ומניחים לעמוד כ-15 עד 20 דקות. שוטפים ומייבשים היטב את החציל, וזורקים עם 2 כפות משמן הזית וקורט פלפל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה. כשמחבת הגריל חמה, מבשלים את פרוסות החצילים עד שהם מסומנים יפה משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
5
בינתיים בקערת ערבוב קטנה הקציפו את הסוכר והשום לחומץ, הקציפו פנימה את רסק הצ ' ילי ושמן הזית שנותר.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
מוסיפים את עשבי התיבול ובודקים תיבול במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
7
כשהחציל מסומן יפה משני הצדדים מוציאים אותו מהתבנית ומוסיפים אותו מיד למרינדה (תבנית אפייה רדודה עובדת יפה כדי להבטיח שכל החציל מצופה במרינדה).
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
נותנים לחציל להתקרר לטמפרטורת החדר ומגישים, או מקררים בכלי אטום.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז