תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חצילים ממולאים עם עגל ותרד. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 44 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עגל הקרקע, חצילים, כפות מעוגלות מעט קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו לחמניות עגל ממולאות תרד וגרוייר, חציל בגריל ממולא בתרד וגבינה, ו חצילים ועגל פסטיטסיו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חצילים חצילים לאורך. לגרוף את הבשר עוזב את הפגזים 1/8 אינץ עבה. מלח את הפגזים ולהפוך לנקז מעל מגבות נייר במשך 30 דקות. מלח את הבשר ולנקז אותו במסננת.
מרכיבים שתצטרך
חציל
קונכיות פסטה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מסננת
3
להפשיר את התרד במיקרוגל, לסחוט את כל המים ולהפריד אותו עם קצות אצבעות.
מרכיבים שתצטרך
תרד
מים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
4
שים את התרד בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני גבוה עם שמן זית כתית, סיבוב של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את הבשר, מרווה ומלח ופלפל, לפי הטעם. מעט חום הבשר, ולאחר מכן מערבבים את השום ומבשלים 30 שניות,
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שום
בשר
מרווה
8
מוסיפים את תערובת הבשר לקערת הערבוב.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
9
ממיסים 4 כפות חמאה בסיר רוטב על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מקציפים בקמח, מבשלים 1 דקה, ואז מקציפים בחלב ומביאים את התערובת לבועה. הרוטב צריך להיות עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף. מתבלים את הרוטב עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. מגניב במשך כמה דקות, ולאחר מכן להוסיף אותו בשר ותרד. לטף את הבשר המלוח של חצילים יבש דק קוצצים, ואז מערבבים אותו לתוך תערובת בשר יחד עם ביצה בערך 1/2 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חציל
תרד
גבינה
מוסקט
פלפל
קמח לכל מטרה
רוטב
בשר
חלב
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
11
לקרוע את הלחם, להוסיף אותו למעבד מזון ודופק לטחון לתוך פירורים טריים. דק קוצצים את עלי הפטרוזיליה ומערבבים אותו לתוך פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
פירורי לחם
לחם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
12
לטף את קונכיות חצילים יבש לטפטף צלחת אפייה עם שמן זית כתית. מסדרים את קונכיות החצילים בצלחת ותולים את המילוי לתוכם. למעלה עם פירורי לחם וקצת יותר גבינה, נקודה עם דקירות של חמאה ואופים עד זהב קל, על 30 דקות. מגניב לחלוטין, לכסות ולקרר לארוחה איפור מראש. כדי לחמם, לשים את החצילים בתנור 350 מעלות F, מכוסה באופן רופף, במשך 20 דקות, ולאחר מכן לחשוף ולאפות עד זהב עמוק בצבע, על 10 עד 15 דקות.