חציל משיי בסגנון בורמזי
משיי בורמזי-סגנון חציל נטול גלוטן,, ללא חלב, שלם 30 וצמחוני הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 26 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו כוסברה, ביצה, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 21%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו קארי חזיר בסגנון בורמזי, עוגות עגל על חצילים משיי, ו פנתיי קאוק-סווי (בסגנון בורמזי ?עוף? וקארי אטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
דוקרים את החצילים בכל מקום ומעבירים אותם לתבנית אפייה מסגרת. צולים 50 דקות, עד שהחצילים רכים מאוד.
בואו להתקרר להתחמם. חצוי את החצילים לאורכם וגרוף את הבשר הרך לקערה. בעזרת מזלג מקציפים פנימה את הביצה עד שהתערובת תפוחה.
במחבת טפלון גדולה מחממים את השמן.
מוסיפים את הצ ' ילה והשאלוט ומבשלים על אש גבוהה בינונית למשך 30 שניות.
מוסיפים את תערובת חצילים ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד חלקה מאוד, 1 דקה. מתבלים במלח ומעבירים לקערה. מחק את צ ' ילה. מעל החציל את עשבי התיבול ומגישים.