חציל עם פרצוף פתוח-כריכי זית
וזה לא כזה אדיר. נסו כריכי חצילים פתוחים, כריכי סלט חצילים עם פנים פתוחות, ו כריכי פרמזן חצילים עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת 2 כפות רוטב שווה על שני הצדדים של פרוסות חצילים.
מניחים חציל על מחבת ברוילר מצופה בנייר כסף מצופה ספריי בישול; לבשל 8 דקות. הפעל ולהפיץ רוטב פסטה באופן שווה על חצילים; לבשל 7 דקות.
מניחים 1 פרוסת גבינה על כל פרוסת חצילים; לבשל 1 דקה או עד גבינה נמסה. למעלה כל פרוסת לחם עם חצילים.
מערבבים זיתים, צלפים, ו 1 רוטב כף; מפזרים באופן שווה על כל כריך.