קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

חציל פרמז'ן

חציל פרמז'ן
חציל Parmigiana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1295 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, עלי קורנית, אורגנו, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 50 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו חציל פרמז'ן בלי פרמז' ן!, חציל פרמז'ן, ו חציל פרמז'ן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
אני באמת חושב שזה מה שהייתי אוכל לארוחה האחרונה שלי על פני כדור הארץ. זה כל כך פשוט ו, כאשר נעשה נכון, נשגב. אני לא יכול להפסיק לאכול את זה!;
3
לרוטב העגבניות: במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים עם פתיתי מלח ופלפל אדום. מבשלים עד הבצל להיות שקוף, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מוסיפים את הסוכר והעגבניות המשומרות. השתמש בכף עץ כדי לשבור חלק העגבניות כולו לבשל 10 עד 15 דקות על חום בינוני, ערבוב מעת לעת. טעם לתיבול, העגבניות צריך להיות שבור למדי ואת הטעמים באים יחד. מבשלים עוד כמה דקות אם העגבניות עדיין טעם כמו שהם צריכים קצת יותר זמן להישבר. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
עבור חצילים (שלב זה הוא אופציונלי, להשאיר אותו אם יש לך זמן מוגבל): לסדר את סיבובים חצילים בשכבה אחת על 2 גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מפזרים מלח על שני הצדדים של כל פרוסה ולאפשר לו לשבת במשך כ 1 שעה. המלחה היא שואבת את הטעם הנוזלי והמריר. לאחר שעה, לשטוף עם מים קרים לייבש אותם ביסודיות עם מגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
שמים את הקמח בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל. בקערה אחרת, מקציפים יחד את הביצים והחלב ומתבלים במלח ופלפל. בקערה שלישית, לשלב את פירורי הלחם עם אורגנו ועלי טימין טריים ומתבלים עם מלח ופלפל. לטבול כל פרוסת חצילים בקמח ולנער את כל עודף. לאחר מכן, לטבול בתערובת הביצה, ולבסוף בפירורי הלחם. הקפד מעיל שני הצדדים של כל פרוסת חצילים. מסדרים אותם בשכבות בודדות על סדיני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
במחבת גדולה, יוצקים מספיק שמן כדי לצבור על 1/2 אינץ ' בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מחממים את השמן עד שהוא מתחיל לעשן קלות (לחלופין, לבדוק עם מדחום ולחכות עד השמן רושם בין 380 מעלות F ו 400 מעלות F). השתמש זוג מלקחי מטבח כדי להוסיף שכבה אחת של החצילים למחבת. מבשלים אותם עד שהם זהובים חום, על 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
להסיר מן השמן ולהעביר גיליון אפייה מצויד במגבת מטבח כך החצילים יכולים לנקז כמו אחרים לבשל. מתבלים קלות במלח. הקפידו לחמם את השמן בחזרה לטמפרטורה לפני הוספת קבוצה נוספת של פרוסות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
להרכיב: בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ', כפית על 1/4 של רוטב עגבניות על הקרקעית. למעלה עם שכבה של חצילים מטוגנים; פרוסות חצילים יכול לחפוף מעט. למעלה עם כ 1/3 של פרוסות מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
14
מפזרים על 1/4 של גבינת פרמזן ופרובולונה. למעלה עם שכבה של עלי בזיליקום קרועים. רוטב כפית ולחזור על שכבות 2 יותר פעמים לעשות 3 שכבות. בסופו של דבר עם המוצרלה הנותרת. בזהירות לחץ על השכבות למטה בחוזקה לתוך המנה פעם התאספו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פרובולוןפרובולון
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
15
מניחים את המנה בחלק העליון של התנור ומבשלים עד שהגבינה מותכת ומבעבעת, 35 עד 40 דקות. עבור בראונינג נוסף, לשים את המנה מתחת broiler במשך דקה או שתיים רק לפני ההגשה כדי לקבל עליון זול חום נוסף. אני תמיד מכרסם קצת כי לפני שיתוף זה עם החברים שלי!
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם בסגנון איטלקיפירורי לחם בסגנון איטלקי21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרחצילים, שטף לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' סיבובים עבים (כ 2 1/2 פאונד)חצילים, שטף לחתוך לתוך 1/2 אינץ ' סיבובים עבים (כ 2 1/2 פאונד)5largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2חופניםבזיליקום טרי, עלים בלבד, קרועבזיליקום טרי, עלים בלבד, קרוע1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי טימין טרייםעלי טימין טריים6ציפורןשום, מקולף ומגורדשום, מקולף ומגורד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת מוצרלה, לחתוך לפרוסות דקותגבינת מוצרלה, לחתוך לפרוסות דקות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מיובשאורגנו מיובש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת2קילוגרםסן מרזאנו עגבניות שזיף שלמותסן מרזאנו עגבניות שזיף שלמות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת פרובולונה, מגוררתגבינת פרובולונה, מגוררת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, לטיגון, לפי הצורך, עלשמן צמחי, לטיגון, לפי הצורך, על3(חוֹרֶף)1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצלים צהובים, קלופים, חצויים, וחותכים לפרוסות דקותבצלים צהובים, קלופים, חצויים, וחותכים לפרוסות דקות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.