חציל Parmigiana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1295 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצים, עלי קורנית, אורגנו, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 50 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו חציל פרמז'ן בלי פרמז' ן!, חציל פרמז'ן, ו חציל פרמז'ן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
אני באמת חושב שזה מה שהייתי אוכל לארוחה האחרונה שלי על פני כדור הארץ. זה כל כך פשוט ו, כאשר נעשה נכון, נשגב. אני לא יכול להפסיק לאכול את זה!;
3
לרוטב העגבניות: במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הבצל והשום ומתבלים עם פתיתי מלח ופלפל אדום. מבשלים עד הבצל להיות שקוף, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
5
מוסיפים את הסוכר והעגבניות המשומרות. השתמש בכף עץ כדי לשבור חלק העגבניות כולו לבשל 10 עד 15 דקות על חום בינוני, ערבוב מעת לעת. טעם לתיבול, העגבניות צריך להיות שבור למדי ואת הטעמים באים יחד. מבשלים עוד כמה דקות אם העגבניות עדיין טעם כמו שהם צריכים קצת יותר זמן להישבר. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימורים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
עבור חצילים (שלב זה הוא אופציונלי, להשאיר אותו אם יש לך זמן מוגבל): לסדר את סיבובים חצילים בשכבה אחת על 2 גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מפזרים מלח על שני הצדדים של כל פרוסה ולאפשר לו לשבת במשך כ 1 שעה. המלחה היא שואבת את הטעם הנוזלי והמריר. לאחר שעה, לשטוף עם מים קרים לייבש אותם ביסודיות עם מגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
שמים את הקמח בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל. בקערה אחרת, מקציפים יחד את הביצים והחלב ומתבלים במלח ופלפל. בקערה שלישית, לשלב את פירורי הלחם עם אורגנו ועלי טימין טריים ומתבלים עם מלח ופלפל. לטבול כל פרוסת חצילים בקמח ולנער את כל עודף. לאחר מכן, לטבול בתערובת הביצה, ולבסוף בפירורי הלחם. הקפד מעיל שני הצדדים של כל פרוסת חצילים. מסדרים אותם בשכבות בודדות על סדיני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שקית תרד טרי
פחיות) מרק עוף דל נתרן
לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
במחבת גדולה, יוצקים מספיק שמן כדי לצבור על 1/2 אינץ ' בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מחממים את השמן עד שהוא מתחיל לעשן קלות (לחלופין, לבדוק עם מדחום ולחכות עד השמן רושם בין 380 מעלות F ו 400 מעלות F). השתמש זוג מלקחי מטבח כדי להוסיף שכבה אחת של החצילים למחבת. מבשלים אותם עד שהם זהובים חום, על 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
רוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
להסיר מן השמן ולהעביר גיליון אפייה מצויד במגבת מטבח כך החצילים יכולים לנקז כמו אחרים לבשל. מתבלים קלות במלח. הקפידו לחמם את השמן בחזרה לטמפרטורה לפני הוספת קבוצה נוספת של פרוסות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
להרכיב: בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ', כפית על 1/4 של רוטב עגבניות על הקרקעית. למעלה עם שכבה של חצילים מטוגנים; פרוסות חצילים יכול לחפוף מעט. למעלה עם כ 1/3 של פרוסות מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגורר
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
14
מפזרים על 1/4 של גבינת פרמזן ופרובולונה. למעלה עם שכבה של עלי בזיליקום קרועים. רוטב כפית ולחזור על שכבות 2 יותר פעמים לעשות 3 שכבות. בסופו של דבר עם המוצרלה הנותרת. בזהירות לחץ על השכבות למטה בחוזקה לתוך המנה פעם התאספו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
תפוח אדמה נא מגורר
פרובולון
רוטב עגבניות Hunt's®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
15
מניחים את המנה בחלק העליון של התנור ומבשלים עד שהגבינה מותכת ומבעבעת, 35 עד 40 דקות. עבור בראונינג נוסף, לשים את המנה מתחת broiler במשך דקה או שתיים רק לפני ההגשה כדי לקבל עליון זול חום נוסף. אני תמיד מכרסם קצת כי לפני שיתוף זה עם החברים שלי!
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.