קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

חציל פרמזן

חציל פרמזן
חציל פרמזן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, עגבניות שימורים, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: אין Parm חצילים מטוגנים, חציל פרמזן, ו חציל פרמזן.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
במעבד מזון או בלנדר, רסק את העגבניות עם המיצים שלהם ואת 2 כפות שמן זית. מתבלים את הרוטב במלח.
מרכיבים שתצטרך
3
שים את הקמח, ביצים ופירורי לחם ב 3 קערות גדולות, רדודות. עבודה עם 1 פרוסה בכל פעם, לדלות את החצילים בקמח; לנער את כל עודף. טובלים את הפרוסה בביצה, נותנים לכל עודף לטפטף בחזרה לקערה, ואז מעיל עם פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
4
במחבת nonstick גדולה, חום 1/8 אינץ ' של שמן עד מנצנץ. קו מדף עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים שליש מהשום וחצילים מצופים בפירורי לחם לשמן החם. מבשלים מעל חום מתון, מפנה פעם אחת והתאמת החום לפי הצורך, עד פרוסות החצילים הן חום זהוב ורך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים את החצילים המטוגנים למגבות הנייר לניקוז. באמצעות כפית מחוררת, להשליך את השום המטוגן. חזור 2 פעמים נוספות עם השום הנותר חצילים מצופים בפירורי לחם, מנגב את המחבת ומוסיף עוד שמן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום מטוגןשום מטוגן
7
שמן קל מחבת springform 10 אינץ'. בשורה התחתונה עם שכבה אחת של חצילים.
מרכיבים שתצטרך
8
מורחים 1/2 כוס רוטב העגבניות על החצילים. למעלה עם כמה פרוסות מוצרלה ומפזרים 3 כפות של פרמזן. קרע שליש מעלי הבזיליקום מעל הגבינה. חזור עם שאר החומרים עבור סך של 4 שכבות, המסתיים בשכבת חצילים ושכבה עבה של רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
9
מפזרים את פרמזן הנותרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
10
עטפו את כל המחבת בנייר כסף והניחו אותה על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
11
אופים את החצילים במשך כשעה, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
12
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
13
הסר את נייר הכסף מהחלק העליון של החצילים ואופים במשך כ 10 דקות יותר, עד השחמה קלות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
14
הסר מהתנור ותן לנוח לפחות 15 דקות לפני החשיפה.
15
חותכים לפרוסות ומגישים.