חציל פרמזן
חציל פרמזן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. לבמנה עיקרית זו יש 253 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 2748 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. צאו לחנות ואספו בזיליקום, גבינת מוצרלה רזה חלקית, אורגנו ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 84%. ציון זה הוא סופר. נסו צ'יפס חצילים אפוי פריך עם רוטב טבילה מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), חציל פרמזן, ו חציל פרמזן עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים ביצים ופירורי לחם בקערות רדודות נפרדות. טובלים חצילים בביצים, ואז מצפים בפירורים.
מניחים על ניירות אפייה מצופים בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 15-20 דקות או עד שהם רכים וזהובים, הופכים פעם אחת.
בקערה קטנה שלבו את הפטריות, הבזיליקום והאורגנו. בקערה קטנה נוספת שלבו גבינות מוצרלה ופרמזן.
מורחים 1/2 כוס רוטב לתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
שכבה עם שליש מתערובת הפטריות, חצילים, 3/4 כוס רוטב ושליש מתערובת הגבינה. חזור על שכבות פעמיים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד לחימום והגבינה נמסה.