חציל פרמזן קלאסיקו®
זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך ארבעה רוטב פסטה גבינה, חלב, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!), פרמזן חצילים, ו חציל פרמזן הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה לשלב ביצה, חלב ופלפל. בקערה אחרת מערבבים יחד פירורי קרקר, גבינת פרמזן ופתיתי פטרוזיליה יבשים.
לטבול פרוסות חצילים בתערובת החלב למעיל, ולאחר מכן לטבול את שני הצדדים בתערובת קרקר.
מעיל קל צלחת אפייה מלבנית 2 ליטר עם ספריי בישול. סדר חצילים בצלחת.
בקערה מערבבים יחד קלאסיקו® ארבעה רוטב פסטה גבינה, אורגנו ושום; יוצקים על חצילים.
אופים, מכוסה, בתנור f 350 מעלות במשך 40 דקות או עד חציל מכרז.
אופים, חשוף, 10 דקות יותר.