קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

חציל פרמיגיאנה 2

חציל פרמיגיאנה 2
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו את פרמיגיאנה 2 לחצילים. מתאים ל-6 ומחירו 5 מנות.34 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 56 גרם חלבון, 55 גרם שומן, ובסך הכל של 1177 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם עלי טימין, חלב, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. הציון הזה מרהיב. נסו פרמיגיאנה חצילים ללא הפרמיגיאנה!, חציל פרמיגיאנה, ו חציל פרמיגיאנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לרוטב: במחבת גדולה מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את השום והבצל ומתבלים במלח ופתיתי הפלפל האדום. מבשלים עד שהבצל הופך שקוף, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את הסוכר והעגבניות המשומרות. השתמש בכף עץ כדי לפרק חלק מהעגבניות השלמות ולבשל 10 עד 15 דקות על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם. טעם לתיבול. העגבניות צריכות להיות מפורקות למדי והטעמים מתאחדים. מבשלים עוד כמה דקות אם העגבניות עדיין טעימות כאילו הן צריכות קצת יותר זמן להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
הוסף 2 עד 3 כוסות מים לרוטב כשהוא מתבשל אם הוא נראה שהוא נהיה סמיך מדי. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
לחציל: מסדרים את סיבובי החצילים בשכבה אחת על 2 ניירות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מפזרים מלח, משני צידי כל פרוסה, ומאפשרים לה לשבת כשעה. (המלחה היא שואבת את הטעם הנוזלי והמריר.) לאחר שעה יש לשטוף במים קרים ולייבש אותם היטב במגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
שים את הקמח בקערה בינונית. באחרת, מקציפים יחד את הביצים והחלב. בקערה שלישית שלבו את פירורי הלחם עם האורגנו ועלי הטימין הטריים. טובלים כל פרוסת חצילים בקמח ומנערים כל עודף. לאחר מכן, טובלים בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם. הקפד מעיל שני הצדדים של כל פרוסה. מסדרים אותם בשכבות בודדות בחזרה על ניירות האפייה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
במחבת גדולה, יוצקים מספיק שמן כדי לצבור על 1/2 אינץ ' בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מחממים את השמן עד שהוא מתחיל לעשן קלות (לחלופין, בדקו בעזרת מדחום והמתינו עד שהוא נרשם בין 380 ל -400 מעלות פרנהייט). השתמש בזוג מלקחי מטבח כדי להוסיף שכבה אחת של החציל לשמן. מבשלים אותם עד שהם מזהיבים, כ -2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
מוציאים מהשמן ומעבירים לתבנית עם מגבת מטבח כדי שהחציל יוכל להתנקז בזמן שהאחרים מבשלים. מתבלים קלות במלח. הקפידו לחמם את השמן בחזרה לטמפרטורה לפני שתוסיפו עוד מנת פרוסות לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
להרכבה: בתבנית אפייה בגודל 17 על 11 אינץ', כף כרבע מרוטב העגבניות בתחתית. למעלה עם שכבת חצילים מטוגנים. פרוסות החצילים יכולות לחפוף מעט. למעלה עם בערך אחת מפרוסות המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
14
מפזרים כרבע מגבינות הפרמזן והפרובולון. כפית רוטב יותר לחזור פעמיים נוספות לעשות 3 שכבות. למעלה עם מוצרלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרובולוןפרובולון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
מניחים את המנה בחלק העליון של התנור ומבשלים עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, 30 עד 45 דקות. אני תמיד מכרסם קצת מזה לפני שאני משתף אותו עם החברים שלי!
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מגישים בקערה כדי שלא תפספסו כלום!
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה