לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו את פרמיגיאנה 2 לחצילים. מתאים ל-6 ומחירו 5 מנות.34 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 56 גרם חלבון, 55 גרם שומן, ובסך הכל של 1177 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם עלי טימין, חלב, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 92%. הציון הזה מרהיב. נסו פרמיגיאנה חצילים ללא הפרמיגיאנה!, חציל פרמיגיאנה, ו חציל פרמיגיאנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לרוטב: במחבת גדולה מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים את השום והבצל ומתבלים במלח ופתיתי הפלפל האדום. מבשלים עד שהבצל הופך שקוף, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוסיפים את הסוכר והעגבניות המשומרות. השתמש בכף עץ כדי לפרק חלק מהעגבניות השלמות ולבשל 10 עד 15 דקות על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם. טעם לתיבול. העגבניות צריכות להיות מפורקות למדי והטעמים מתאחדים. מבשלים עוד כמה דקות אם העגבניות עדיין טעימות כאילו הן צריכות קצת יותר זמן להתפרק.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
הוסף 2 עד 3 כוסות מים לרוטב כשהוא מתבשל אם הוא נראה שהוא נהיה סמיך מדי. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחת
6
לחציל: מסדרים את סיבובי החצילים בשכבה אחת על 2 ניירות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
7
מפזרים מלח, משני צידי כל פרוסה, ומאפשרים לה לשבת כשעה. (המלחה היא שואבת את הטעם הנוזלי והמריר.) לאחר שעה יש לשטוף במים קרים ולייבש אותם היטב במגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
9
שים את הקמח בקערה בינונית. באחרת, מקציפים יחד את הביצים והחלב. בקערה שלישית שלבו את פירורי הלחם עם האורגנו ועלי הטימין הטריים. טובלים כל פרוסת חצילים בקמח ומנערים כל עודף. לאחר מכן, טובלים בתערובת הביצים ולבסוף בפירורי הלחם. הקפד מעיל שני הצדדים של כל פרוסה. מסדרים אותם בשכבות בודדות בחזרה על ניירות האפייה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורז
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
10
במחבת גדולה, יוצקים מספיק שמן כדי לצבור על 1/2 אינץ ' בתחתית.
מחממים את השמן עד שהוא מתחיל לעשן קלות (לחלופין, בדקו בעזרת מדחום והמתינו עד שהוא נרשם בין 380 ל -400 מעלות פרנהייט). השתמש בזוג מלקחי מטבח כדי להוסיף שכבה אחת של החציל לשמן. מבשלים אותם עד שהם מזהיבים, כ -2 דקות מכל צד.
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
רוטב חם שמן שומשום
12
מוציאים מהשמן ומעבירים לתבנית עם מגבת מטבח כדי שהחציל יוכל להתנקז בזמן שהאחרים מבשלים. מתבלים קלות במלח. הקפידו לחמם את השמן בחזרה לטמפרטורה לפני שתוסיפו עוד מנת פרוסות לתבנית.
להרכבה: בתבנית אפייה בגודל 17 על 11 אינץ', כף כרבע מרוטב העגבניות בתחתית. למעלה עם שכבת חצילים מטוגנים. פרוסות החצילים יכולות לחפוף מעט. למעלה עם בערך אחת מפרוסות המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
14
מפזרים כרבע מגבינות הפרמזן והפרובולון. כפית רוטב יותר לחזור פעמיים נוספות לעשות 3 שכבות. למעלה עם מוצרלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
פרובולון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
15
מניחים את המנה בחלק העליון של התנור ומבשלים עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, 30 עד 45 דקות. אני תמיד מכרסם קצת מזה לפני שאני משתף אותו עם החברים שלי!