חצילים Börek
חצילים Börek עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם פלפלים קלים, בצק פילו, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו בצל בורק, פורסלין בורק, ו חצי ירח בורק (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל והפלפלים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, מתערבבים לעתים קרובות, עד שמתרככים, כ -10 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהתרככו והנוזל שלהם התאדה, כ -10 דקות. מערבבים את החצילים ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתרככים, 15 דקות.
להעביר את הירקות לקערה ולתת מגניב מעט.
מחממים את התנור ל 400 ושמנים קלות צלחת אפיית זכוכית 9 על 13 אינץ'. בקערה בינונית, לטאטא את הביצים עם החלב ו 1/2 כוס שמן קנולה.
להניח גיליון של פילו על משטח עבודה מברשת עם תערובת הביצה; לחזור עד שיש לך ערימה של 4 גיליונות.
מעבירים את הערימה לתבנית האפייה וממרחים שליש מתערובת החצילים למעלה. חזור על שכבות פעמיים יותר עם סדינים פילו מוברש מילוי חצילים, ואז לסיים עם ערימה של פילו מוברש.
חתוך את הפילו התלוי מעט ולהכניס אותו תחת עצמו.
מברשת כל תערובת ביצית שנותרה על גבי brek ואופים במשך כ 45 דקות, עד זהב עמוק על גבי רוחש.
תן מנוחה brek במשך 20 דקות לפני חיתוך לריבועים והגשה.